OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Επίσημη πηγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ήττα στο Καυτανζόγλειο...

Επίσημη πηγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε την παρακάτω δήλωση στο RedPlanet.gr, δίνοντας και την γραμμή της διοίκησης για την ομάδα, μετά την απροσδόκητη βαθμολογική απώλεια στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη:
"Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουμε ως Ολυμπιακός να χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Μία ήττα ήρθε, στo πρώτο μόλις παιχνίδι. Και ήττα που δεν έπρεπε να έρθει, γιατί το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εμείς το χάσαμε, δεν το κέρδισε ο Ηρακλής. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν χάθηκε.

Ούτε θα μπούμε σε διαδικασία να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Η ομάδα τώρα χτίζεται. Από την αρχική ενδεκάδα, οι πέντε ήταν μεταγραφές. Κι από την 18άδα ήταν καινούργιοι πάνω από τους μισούς.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός θέλει χρόνο και πίστη. Πίστη στους παίκτες και στον προπονητή. Και η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή, όσο και στους παίκτες. Και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο Βαλβέρδε, δηλαδή, πριν το παιχνίδι ήταν προπονηταράς και μετά το παιχνίδι έγινε κακός προπονητής;

Ας μην γίνονται βιαστικές κρίσεις. Κρίσεις του ενός αγώνα. Έγιναν κάποια λάθη, η διαιτησία έπαιξε κι αυτή ένα σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και έγινε το άσχημο ξεκίνημα. Αλλά δεν στεκόμαστε εδώ. Με ψυχραιμία και υπομονή συνεχίζουμε για τη συνέχεια".

Κατά την ίδια πηγή, ο Ευάγγελος Μαρινάκης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια στο θέμα της διαιτησίας. Κι ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα αντιληφθεί, μέσω των νόμιμων διαδικασιών φυσικά, ότι δεν μπορεί οι διαιτητές να παίζουν με μία επένδυση 50 εκατομμυρίων Ευρώ…

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons