OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Σε ρήξη με Πιλάβιο ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένη να σπάσει το απόστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Oι ερυθρόλευκοι αγανακτισμένοι με την απαράδεχτη διαιτησία του Γιώργου Σταθόπουλου στο ματς με τον Ηρακλή, αποφάσισαν να βγουν στην αντεπίθεση και να βάλλουν κατά της ΚΕΔ και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

 Στον Ολυμπιακό ως πρώτη τους κίνηση για την καταπολέμηση του συγκεκριμένου φαινομένου, βγάζουν στην... σέντρα την ΚΕΔ και τον Πιλάβιο και όπως τονίζουν στον Πειραιά με "ασπιρίνες" δεν αντιμετωπίζεται αυτό το... θανατηφόρο μικρόβιο.

"Το μαγαζάκι που έχει στηθεί στην ΕΠΟ εδώ και δύο χρόνια δεν αντιμετωπίζεται με ασπιρίνες και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να αναδείξουμε το τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο".

Σχολίαζαν σχετικά οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τα συμφέροντα της ομάδας, τα οποία είναι έρμαια στις διαθέσεις κάποιων μεγαλοπαραγόντων που ρυθμίζουν τις τύχες του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Όπως γίνεται, λοιπόν αντιληπτό, η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκινάει μία μάχη με το κατεστημένο που θέλει την ομάδα του Πειραιά να αντιμετωπίζεται λες και είναι ομάδα της Τουρκίας.

Ο Ολυμπιακός θέλει ισοτιμία και ισονομία από τους διαιτητές, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τους αρμόδιους φορείς για να κοπεί το... καρπούζι στη μέση.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons