OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Bαλβέρδε: "Το φταίξιμο σε εμάς"

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή (2-1) στο "Καυτανζόγλειο", ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν απογοητευμένος και σε δηλώσεις που έκανε, έριξε το φταίξιμο για την ήττα στην ομάδα του, ενώ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι ερυθρόλευκοι για να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Προσπάθησε ο Ηρακλής να πιέσει, αλλά μέχρι το πέναλτι που κέρδισε, θεωρώ πως δεν είχε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Εμείς είχαμε από πλευρά μας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ξεκάθαρες και βάλαμε το γκολ στην πιο δύσκολη από αυτές. Είναι γεγονός πως χρειαστήκαμε αρκετές φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ και ο Ηρακλής είχε πολύ λίγες στο παιχνίδι για να πετύχει δύο. Αυτό όμως είναι δικό μας πρόβλημα και αφορά εμάς. Η αλήεια, όμως, είναι, πως όταν ήμασταν εμείς μπροστά στο σκορ, έπρεπε να παίξουμε καλά. Δυστυχώς, μείναμε χωρίς βαθμό", αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ο προπονητής των Πειραιωτών στη συνέχεια σχολίασε: "Eίχαμε μεγάλη διάθεση να νικήσουμε τον Ηρακλή, για να διώξουμε αυτήν την αίσθηση που υπάρχει γύρω από την ομάδα, ότι μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε πάει πολύ καλά στα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς, χάσαμε την ευκαιρία, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά αντίθετα χάσαμε τους τρεις βαθμούς".

"Δεν υποχωρήσαμε"

"Δεν νομίζω ότι υποχωρήσαμε. Το 2ο γκολ του Ηρακλή έγινε όταν όλη η ομάδα μας ήταν στην περιοχή του Ηρακλή. Εγινε λάθος και βγήκε στην αντεπίθεση. Δεν θεωρώ ότι είχαμε υποχωρήσει. Δεν είχαμε χώρους να παίξουμε, ο Ηρακλής είχε κλειστεί από την αρχή πίσω και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Ισως και εμείς να έπρεπε να κάτσουμε λίγο πιο πίσω για να μην έχουμε πρόβλημα στις αντεπιθέσεις του Ηρακλή".

"'Ηθελα δυνατό κέντρο με τον Ουρτάδο"

"Ηθελα ένα πιο δυνατό κέντρο με τον Ουρτάδο και τον Ντουντού, έτσι χρειαζόταν στην πρεμιέρα. Ετσι όπως πήγε ο αγώνας πιστεύαμε ότι ο Αριέλ στο σημείο που μπήκε, θα μπορούσε να βοηθήσει. Όταν ο αντίπαλος παίζει πολύ κλειστά ο Ιμπαγάσα μπορεί να βοηθήσει. Ο Ουρτάδο μπορεί να εξισορροπήσει πολύ καλά το κέντρο και να προσφέρει".

"Δεν ήταν θέμα τύχης"

"Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα κακής τύχης. Είναι σαφές ότι μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ και δε βοήθησε τύχη αλλά το φταίξιμο είναι σε μας γιατί κάναμε λάθη. Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις μας γιατί οποιαδήποτε αντεπίθεση του αντιπάλου μπορεί να καταλήξει σε γκολ. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι κοιτάς τι έφτιαξε, η άμυνα ή η επίθεση. Ψάχνετε να βρείτε τι ακριβώς συνέβη. Μετά το δικό μας γκολ δεν νομίζω ότι κάτι πήγε άσχημα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά σε μια αντεπίθεση του Ηρακλή χάσαμε τον έλεγχο της μπάλας και δεχθήκαμε το γκολ. Δεν υπήρχε αναρχία ή έλλειψη ελέγχου αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις μας".

"Ο Φουστέρ τα πήγε καλά"

"Ο Φουστέρ πήγε καλά. Ηταν η πρώτη του συμμετοχή, μπορεί να βοηθήσει πολύ στην άμυνα αλλά αν χρειαστεί και στις επιθέσεις. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη"
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons