OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αναμένοντας την αποστολή ...

Την Παρασκευή (27/8) θα ανακοινώσει ο Βαλβέρδε την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της Superleague, το Σάββατο (28/8) κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Σύστημα 4-2-3-1 από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (27/8) στις 09:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο "Βάσκος" τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στο αγαπημένο του σύστημα, 4-2-3-1, με τους Μάρκο Πάντελιτς & Μοϊσές Ουρτάδο να είναι εκτός ενδεκάδας, ενώ δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα της Superleague οι τιμωρημένοι από την περσινή σεζόν, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο.

Το βασικό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στον Ηρακλή, είναι το εξής: Κατά πάσα πιθανότητα, τερματοφύλακας θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φρανσουά Μοδέστο. Δεξί μπακ θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα θα αγωνιστεί ο Χοσέ Χολέμπας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με έναν κόφτη και τον ρόλο αυτό θα τον αναλάβει ο Ντουντού Σεαρένσε, καθώς ο Έντζο Μαρέσκα δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ δίπλα του ο Βραζιλιάνος χαφ θα έχει -σε περισσότερο δημιουργικό ρόλο- τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Στα άκρα, στην θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ θα παίξει ο ταχύτατος Ντένις Ρόμενταλ, ενώ στην θέση του αριστερού μέσου θα αγωνιστεί ο Άλμπερτ Ριέρα. Σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού, πίσω από τον σέντερ φορ, θα παίξει ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης θα βρεθεί μόνος του ο Κώστας Μήτρογλου.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons