OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

«Μην ασχοληθείτε με τον διαιτητή», το σκέφτεται ο Μαρινάκης

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» (20:30), μίλησε στους παίκτες τους, από τους οποίους και ζήτησε να παίξουν με σοβαρότητα, μυαλό και εξυπνάδα. «Θέλω να παίξουμε με σοβαρότητα και μυαλό. Να είμαστε έξυπνοι μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος.

Και συνέχισε: «Αν παίξουμε με μυαλό και τους πιέσουμε ψηλά, θα πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλω να ασχοληθείτε σε καμία περίπτωση με τον διαιτητή. Καμία διαμαρτυρία ό,τι κι αν γίνει, το μυαλό σας να είναι μόνο στο παιχνίδι».

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με το Νικοπολίδη ανάμεσα στα δοκάρια, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Μοντέστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Ουρτάδο μοναδικό καθαρό «κόφτη», με τον Ντουντού και τον Ιμπαγάσα να παίζουν λίγο πιο μπροστά, τον Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα, τον Ρόμενταλ στη δεξιά και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης…

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και 22 χρόνια ο Ολυμπιακός δεν χάνει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά μετράει 19 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες.

*** Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει σκέψεις ώστε να δώσει το παρών στο Καυτανζόγλειο στάδιο, με σκοπό να βρεθεί κοντά στην αποστολή του Ολυμπιακού και να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

www.sportnet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons