OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σούπερ Κούπα για τον Θρύλο...

Την ευκαιρία να ξεκινήσει να συλλέγει από νωρίς τίτλους θα έχει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Όπως αποφάσισε την Τρίτη η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών (ΕΣΑΠ), ο αγώνας του Σούπερ Καπ ανάμεσα στους πρωταθλητές και τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί, ενώ ήδη εξετάζεται η πρόταση της Σαντορίνης να φιλοξενήσει τον πρώτο τελικό της χρονιάς (ανάλογη πρόταση έχει κάνει και για το All Star Game).
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης των εκπροσώπων των σωματείων στη Θεσσαλονίκη, οριστικοποιήθηκε το κείμενο της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, το οποίο θα έχει ημερομηνία έναρξης την 24η Οκτωβρίου.

Για το «καυτό» θέμα των ξένων, που αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό, τα σωματεία εμμένουν στην προηγούμενη απόφασή τους για τέσσερις, παρά την πρόσφατη υπουργική απόφαση για τρεις (ή απεριόριστους κοινοτικούς). Για τον λόγο αυτό θα γίνει συνάντηση με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, ενώ το «αγκάθι» στην υπόθεση είναι η εμμονή του συνδικαλιστικού οργάνου των Ελλήνων αθλητών του βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ) για εφαρμογή της απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη.
Από την πλευρά της Λίγκας προσδοκούν σε συναινετική λύση (με πρόταση εφαρμογής της απόφασης από την επόμενη σεζόν) αλλιώς απειλούνται έντονες αντιδράσεις, με αποδέκτες τους Ελληνες παίκτες.

Η εισήγηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, είχε διαρρεύσει από τις αρχές Αυγούστου, ωστόσο η οριστική απόφαση ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα σωματεία να έχουν κάνει προγραμματισμό με το ισχύον καθεστώς των προηγούμενων ετών, ενώ αρκετές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, έχουν ήδη αποκτήσει τέσσερις ξένους (Ζέκοφ, Ντεσπέιν, Κραλ και Γιαμπλόνσκι).

Αν, δηλαδή ισχύσει το σύστημα των τριών στη 12άδα, τότε αυτομάτως ο προπονητής του Θρύλου Φλάβιο Γκουλινέλι καλείται να αποφασίζει σε κάθε αγώνα ποιο από τα βασικά στελέχη του όταν έκανε τον σχεδιασμό, δεν θα βρίσκεται στην επτάδα. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, αφού οι όποιες κινήσεις της ΕΣΑΠ, της οποίας πρόεδρος είναι ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων» Παντελής Ταρνατόρος, πρέπει να γίνουν άμεσα.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons