OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πάρε σκούπα πρόεδρε...

O Eυάγγελος Μαρινάκης έχει την δυνατότητα να... σκουπίσει τους "Ολυμπιακάρες", οι οποίοι είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί του Ολυμπιακού. Στήριξη στην ομαδάρα που ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ολυμπιακός του Ευάγγελου Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαλβέρδε για να καταφέρει να επανέλθει στην θέση που του αξίζει και δεν είναι άλλη από την κορυφή θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο των αντιπάλων, αλλά και των περίφημων "Ολυμπιακάρων", οι οποίοι αυξάνονται και πληθαίνουν τον τελευταίο ένα χρόνο.
Η ομάδα του Ολυμπιακού αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Ηρακλή τελικά γνώρισε την ήττα, ελέω της ατυχίας, της διαιτησίας, αλλά και κάποιων λανθασμένων εκτιμήσεων από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το σφυροκόπημα, όμως, που ξεκίνησε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σταθόπουλου, ήταν η μεγαλύτερη ήττα για την αρμάδα που οραματίζονται οι Ευάγγελος Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η μεγάλη πληγή στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας έχει όνομα και δεν είναι άλλοι από τους περίφημους "Ολυμπιακάρες" που πανηγυρίζουν στις επιτυχίες και μηδενίζουν τα πάντα σε τυχόν αποτυχίες. Πρόκειται για ένα διαχρονικό φαινόμενο, το οποίο μπορεί να αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για τον αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την εποχή Γουλανδρή

Πρώτο θύμα της συγκεκριμένης μάστιγας είχε πέσει ο τεράστιος ηγέτης Νίκος Γουλανδρής, όταν και οι πρόγονοι των σημερινών “εντός συνόρων εχθρών” είχαν αναγκάσει τον ιστορικό πρόεδρο του Ολυμπιακού σε φυγή. Λίγο πριν την αποχώρηση του, τα τελευταία λόγια του εμβληματικού ηγέτη, είχαν να κάνει με την συγκεκριμένη "πληγή" που τρέφεται από τις χαρές των αντιπάλων. "Φοβάμαι τους Ολυμπιακάρες", είχε πει ο Νίκος Γουλανδρής και δεν είχε άδικο, καθώς τελικά ήταν αυτοί που κέρδισαν την μάχη και επιβλήθηκαν της εσωτερικής διαμάχης, δυστυχώς για τον Ολυμπιακό.

Πρόεδρε σκούπισε τους... Ολυμπιακάρες

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης με το... καλημέρα κατόρθωσε να πετύχει μεγάλες νίκες, κερδίζοντας επάξια την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του υγιή κόσμου του Ολυμπιακού. Τώρα, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα για τον μεγαλομέτοχο, καθώς σιγά – σιγά θα βλέπει τους "Ολυμπιακάρες" να ξεπετάγονται σαν τα... σαλιγκάρια και να κατακεραυνώνουν τους πάντες, έχοντας ως άλλοθι την δήθεν αγάπη τους για τον Θρύλο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει το πλεονέκτημα να μην ασχολείται με ΜΜΕ και τις διάφορες κακεντρεχείς κριτικές που έχουν ως στόχο να τον βλάψουν, καθώς κοιτάζει μόνο την δουλειά του και καλά κάνει.

Το ζήτημα, όμως, είναι πως ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι εκείνος που θα δεχτεί την μεγαλύτερη πίεση και θα γίνει αποδέκτης, της αρρωστημένης αντίληψης πραγμάτων που διέπει κάποιους δήθεν φωτεινούς παντογνώστες, οι οποίοι θα ισχυριστούν ότι θέλουν το καλό του Ολυμπιακού. Τότε εγκυμονούν αρκετοί κίνδυνοι, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να γκρεμίσουν τα... θεμέλια που προσπαθεί να χτίσει με τόσο κόπο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ο οποίος, όμως, είναι και ο μόνος που μπορεί να πάρει την... σκούπα και να καθαρίσει διαπαντός τα συγκεκριμένα απορρίμματα από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Στήριξη στη νέα ομαδάρα

Ο Ολυμπιακός έχει πανίσχυρη διοίκηση, εξαιρετικό προπονητή και ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών. Το μόνο που χρειάζεται την δεδομένη στιγμή, είναι την στήριξη του κόσμου, οποίος θα πρέπει να αναγνωρίσει τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν. Το ρόστερ έχει αλλάξει παραπάνω από το 50% και η ομάδα θέλει χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια.

Η ήττα, όμως, από τον Ηρακλή επήλθε κυρίως, λόγω της αφλογιστίας των παικτών, οι οποίοι πέταξαν στον κάδο των απορριμάτων ευκαιρίες που δεν χάνονται. Ακόμα και έτσι, όμως, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση τέτοια κριτική. Αντίθετα, άπαντες θα πρέπει να ενωθούν και να δημιουργήσουν μία ασπίδα προστασίας στην αρμάδα που ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αν δεν το κάνουν, τότε το μόνο που θα καταφέρουν είναι απλά να καθυστερήσουν ελάχιστα τα σχέδια των πραγματικών πρωταγωνιστών στην ομάδα του Πειραιά. Η επιτυχία την φετινή περίοδο είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για μείγμα παικτών και προπονητή, το οποίο δεν χάνει το ντάμπλ, όσο και αν οι εσωτερικοί εχθροί θα προβάλουν εμπόδια. 

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons