OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Φουλάρει ο Πάντελιτς στις προπονήσεις...

Αποφασισμένος να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης είναι ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος υστερεί σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του στον συγκεκριμένο τομέα.
Ο Σέρβος, ο οποίος ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, Ράντομιρ Άντιτς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής για να εντείνει τους ρυθμούς των προπονήσεων στον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει υπό την καθοδήγηση του γυμναστή, Χάιμε Ποθάνκο ειδικό πρόγραμμα, το οποίο εφόσον όλο κυλήσουν ομαλά θα τον βοηθήσει να βρει την καλή του φόρμα μέσα σε διάστημα 15 ημερών.
Στόχος των ερυθρολεύκων είναι ο 32χρονος να είναι πανέτοιμος ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Super League με την Κέρκυρα σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Μάρκο Πάντελιτς φέτος αναμένεται να είναι ο βασικός στράικερ του Θρύλου, καθώς με τις ικανότητες του και την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά σε μία γραμμή που η ομάδα του Πειραιά, μετά την αποχώρηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει πως και πως ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ να βρει τον καλό του εαυτό, καθώς έχει διακρίνει πως υπάρχει πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων και ο μοναδικός που μπορεί να το λύσει, δεν είναι άλλος από τον σπουδαίο Σέρβο στράικερ.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons