OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Κυρίαρχος στις πρεμιέρες ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός μετράει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 20 τελευταίες πρεμιέρες του στο πρωτάθλημα. Μεγάλες σε έκταση νίκες, θρίαμβοι σε ντέρμπι και ψυχοβγαλτικά τρίποντα στο πιάτο σας .
Είναι κλισέ... Πολλές φορές χρησιμοποιείται ως η εύκολη φράση που βγάζει τον εκάστοτε συντάκτη από την δύσκολη θέση του να ψάξει κάτι πιο ιδιαίτερο για ξεκίνημα... Επιπλέον, δεν αποτελεί σε καμία των περιπτώσεων θέσφατο, αλλά μια γερή δόση αλήθεια την κρύβει μέσα της...
Το "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" αποτελεί αγαπημένο μότο για πολλούς, όμως κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν ισχύει. Είναι κάτι ανάλογο με το "μπήκε με το... δεξί". Εξίσου χιλιοειπωμένο, πολλές φορές κουραστικό, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα.

Σε ένα βαθμό, μπορεί να αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού εδώ και πάρα πολλά χρονιά. Ξεκινάει από την αρχή νικηφόρα, μπαίνει σε θέση οδηγού με το "καλημέρα" και καταφέρνει τις περισσότερες φορές να διατηρηθεί εκεί μέχρι το φινάλε. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει.



www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons