OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σίγουρος ο Ερνέστο για άμεσα αποτελέσματα...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιμένει πως η ομάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και έτσι ο Ολυμπιακός παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα δεν πρόκειται να κινηθεί για άλλον παίκτη. Σίγουρος ο Βάσκος για άμεσα αποτελέσματα.

 Ο Βάσκος παρά την προτροπή του Ευάγγελου Μαρινάκη να γίνει ακόμα μία μεταγραφή είτε αμυντικού μέσου είτε τερματοφύλακα, είναι αμετάπειστος τονίζοντας πως η ομάδα είναι πλήρης. Ο 46χρονος θεωρεί πως η ήττα από τον Ηρακλή ήταν μία κακή παρένθεση, η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν δεν είχαν προκύψει κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν απελπιστικά άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των Πειραιωτών υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός σύντομα θα φτάσει στα αγωνιστικά επίπεδα που όλοι περιμένουν και επιθυμούν, καθώς είναι θέμα χρόνου η ομάδα να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια που της λείπει.

Θέλει μικρό ροστέρ

Από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δείξει πως δεν μπορεί να δουλέψει με μεγάλο ρόστερ. Ο Βάσκος προτιμάει να ένα μικρό και συνάμα ευέλικτο αριθμό παικτών, προκειμένου να τους έχει όλους "ετοιμοπόλεμους" και να τους ρίχνει στην μάχη όποτε το κρίνει απαραίτητο. Ο Βαλβέρδε θέλει μάξιμουμ 22 παίκτες, έτσι ώστε, να μπορεί να κάνει, όσο τον δυνατόν καλύτερα την δουλειά του στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες.

Παράλληλα, δεν θεωρεί πως το έμψυχο δυναμικό έχει ελλείψεις καθώς πιστεύει ότι με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από την εστία και τους Ντουντού Σεαρένσε, Μοϊσές Ουρτάδο και Γιάννη Παπαδόπουλο ως ανασταλτικοί μέσοι, ο Θρύλος είναι υπερπλήρης για τις υποχρεώσεις του εντός των συνόρων.

Στηρίζει την ομάδα

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στηρίζει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και θεωρεί ότι είναι ικανό για να οδηγήσει και πάλι την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μπορεί σε γενικές γραμμές να στεναχωρήθηκε από το αρνητικό αποτέλεσμα στο "Καυτανζόγλειο", ωστόσο δεν απογοητεύτηκε, καθώς όπως τονίζει στο στενό του περιβάλλον, σύντομα οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν την πολυπόθητη χημεία που τους λείπει και στο γήπεδο θα δούμε την ομαδάρα που οραματίζονται άπαντες οι πιστοί του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons