OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Θέλω τον τίτλο»...

Τον τίτλο με τον Ολυμπιακό θέλει ο Όλοφ Μέλμπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε, προσθέτοντας πως το συμβόλαιο που έχει, θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.
Ο Μέλμπεργκ ήρθε πέρυσι στον Θρύλο και από τα πρώτα του παιχνίδια φάνηκε πως ο άνθρωπος δεν παίζεται. Είναι ο ογκόλιθος της άμυνας του Ολυμπιακού και δυστυχώς, χάνουμε ή δεν κερδίζουμε τις περισσότερες φορές όταν απουσιάζει. Από εκεί και πέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα aftonbladet.se, ανέφερε πως θέλει έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας πως το συμβόλαιο που έχει με τον Θρύλο, θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.
Πρωτάθλημα και τέλος λοιπόν για τον Όλοφ και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στο τέλος της σεζόν και να ολοκληρώσει την καριέρα του πρωταθλητής. "Αν είχα εμμονή με το πρωτάθλημα δεν θα έμενα τόσα χρόνια στην Άστον Βίλα. Τώρα που είμαι στον Ολυμπιακό βέβαια, στοχεύω στον τίτλο", ήταν τα πρώτα λόγια του Μέλμπεργκ, για να συνεχίσει σχετικά με την περσινή σεζόν.

"Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές, ενώ φτάσαμε έως την τέταρτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό κάπως έσωσε τη σεζόν", πρόσθεσε ο "ογκόλιθος" του Θρύλου, που κατέληξε πως η ομάδα μας θα είναι η τελευταία στην καριέρα του.

"Πιστεύω πως αυτό το συμβόλαιο (σ.σ. με τον Ολυμπιακό), θα είναι το τελευταίο της καριέρας μου".

"Όλοφ γερά, πρωτάθλημα στον Πειραιά", θα φωνάζει λοιπόν στο τέλος της σεζόν ο κόσμος του Θρύλου στον "ογκόλιθο".

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons