OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Έρχεται τη Δευτέρα ο Λούκας ...

Τη Δευτέρα (30/8) αναμένεται στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζαμόν Λούκας, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Ο 26χρονος γκαρντ εξασφάλισε την αθλητική βίζα και το αργότερο ως το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου. 
Στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα βρίσκεται από την Κυριακή ο Κώνστας Παπανικολάου. Αντίθετα, αναμένεται να αναχωρήσουν από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι Χάρης Γιαννόπουλος και Γιάννης Δεμερτζής. Ο πρώτος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανιωνίου, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέα Σμύρνη και ο δεύτερος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να πέσει η αυλαία της συμφωνίας του με τον Ηρακλή.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο του ξενοδοχείου Montana όπου προετοιμάζονται τα τελευταία χρόνια, ενώ το απόγευμα, το τεχνικό επιτελείο τους έδωσε το... ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν.  


www.sportnet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons