OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μοριέντες...

Tέλος εποχής για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Τον Φερνάντο Μοριέντες που έπειτα από 17 χρόνια καριέρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του απο την ενεργό δράση ώστε να εργαστεί ως τηλεκριτικός στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Telecinco».

«Ύστερα από 17 χρόνια στην ελίτ του ποδοσφαίρου, θέλω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Ισπανός στράικερ, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Λίβερπουλ, Βαλένθια και Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο 34χρονος άσος απέρριψε προτάσεις από Μεξικό, Κατάρ, Ντουμπάι και πιο πρόσφατα από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Η διοίκηση του «Telecinco» ανακοίνωσε ότι ο παλαίμαχος διεθνής θα σχολιάσει την τρέχουσα σεζόν για λογαριασμό του δικτύου αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2012.

Ο Μοριέντες κατέκτησε τους περισσότερους τίτλους της καριέρας του με τα «χρώματα» της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πανηγύρισε, μεταξύ άλλων, τρία Τσάμπιονς Λιγκ (1998, 2000, 2002) και δύο πρωταθλήματα (2001, 2003). Με τη Μονακό έφτασε το 2004 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ εκείνη τη σεζόν. Από το 1998 έως το 2007 φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας, με την οποία σημείωσε 27 τέρματα σε 47 συμμετοχές.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons