OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η διακοπή κάνει καλό...

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έχει διακοπή αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και αυτό θα κάνει καλό στον Θρύλο.
Η πρώτη αγωνιστική ανήκει πια στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να την ξεχάσει και θα την ξεχάσει. Οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους, έχουν την ευκαιρία ώστε να ξεκουραστούν, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά μετά από περίπου δύο εβδομάδες, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών.
Τούτες τις ημέρες λοιπόν, ο Βαλβέρδε θα έχει τη δυνατότητα να έχει για περισσότερο χρόνο τους παίκτες του έως ότου διεξαχθεί η επόμενη αναμέτρηση και είναι πασιφανές πως η "χημεία" θα "δέσει" καλύτερα και πιο πολύ. Ούτως ή άλλως, κανείς δεν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει καλή μπάλα στη συνέχεια της σεζόν.

Όλα θα πάνε μια χαρά, οι παίκτες θα μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και θα είναι σε θέση να κάνουν ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Ο Φετφατζίδης για παράδειγμα, θα μάθει τα τρεξίματα του Ριέρα, όπως επίσης αυτά του Ρόμενταλ, ο Ιμπαγάσα. Ο Θρύλος έδειξε πάρα πολύ καλά δείγματα γραφής, παρά την ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή και στα επόμενα ματς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα διαφορετικό προς το καλύτερο Ολυμπιακό, που θα βγάζει μάτια με το παιχνίδι που θα παίζει και θα θυμίσει άλλες εποχές.

Εδώ είμαστε κι εδώ είστε! Και ο χρόνος των δύο εβδομάδων προπόνησης χωρίς άγχος, είναι αρκετές για τον Βαλβέρδε και τα σχέδια που έχει για τον φετινό Ολυμπιακό.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons