OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η ομάδα θα ρολάρει...

Ειλικρινά υπάρχει κανείς που ανησυχεί μετά το παραπάτημα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη; Είναι θέμα χρόνου να ρολάρει η ομάδα...
Πέραν του άσχημου αποτελέσματος με τον Ηρακλή, ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν λειτούργησαν φυσικά όλα τέλεια, καθώς αν είχε γίνει αυτό, τότε θα είχε κερδίσει την αναμέτρηση. Απλά, τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν καλά από τον τρόπο με τον οποίο αναπτυσσόταν μερικές φορές ο Ολυμπιακός.
Υπήρξαν μερικά διαστήματα στα οποία η ομάδα μας "κεντούσε" στον αγωνιστικό χώρο. Ηρεμούσε το παιχνίδι, κρατούσε την μπάλα στο κέντρο και σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησε από την ομάδα του Ηρακλή. Πέραν των γκολ, ζήτημα να έκανε 1-2 φάσεις ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός, μετά από καιρό παρουσιάστηκε σε έναν αγώνα στον οποίο έπαιξε καλά. Ναι, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, αλλά με τα όσα έδειξε ο Ολυμπιακός, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πέραν τους τελευταίου 15λεπτου, οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, το παιχνίδι ήταν στα χέρια τους και κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει κανείς ο οποίος τρόμαξε από την ήττα του Θρύλου.

Όλα είναι υπό έλεγχο, όλα πηγαίνουν μια χαρά και το πολύ σε 1-2 μήνες, η ομάδα, η οποία θα έχει δέσει, θα είναι σε θέση να ξεδιπλώσει τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων.

www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons