OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Για τις 10 Νοεμβρίου η Ηλιούπολη...

Την σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ περιμένουν στον Ολυμπιακό προκειμένου να μάθουν την ημερομηνία διεξαγωγής του ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, ο οποίος αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Πιθανότερη νέα ημερομηνία στις 10 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ ο αγώνας με την Ηλιούπολη θα έπρεπε να διεξαχθεί 24 ώρες μετά, με τις ίδιες συνθέσεις που είχαν σημειωθεί στο φύλλο αγώνα να κατέβαιναν στο ματς.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αναβληθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό καθώς υπάρχει κανονισμός που δεν επιτρέπει σε ομάδα να δώσει δύο αγώνες εντός 48 ωρών, κάτι που θα συνέβαινε με τους ερυθρόλευκους.

Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, το ντέρμπι δεν μπορεί να γίνει την Κυριακή καθώς μετά από δύο μέρες οι πράσινοι αγωνίζονται για το Champions League με την Ρούμπιν Καζάν. Αν όμως αναβληθεί το ντέρμπι, οι υπόλοιπες ομάδες της Superleague λογικά θα ζητήσουν την αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής!

Μύλος στην κυριολεξία καθώς δεν υπάρχει σαφής κανονισμός που να δίνει πχ προτεραιότητα σε αγώνα πρωταθλήματος όταν υπάρχει "σύγκρουση" με αγώνα Κυπέλλου.



http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons