OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...26/10

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την Ηλιούπολη...
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού και θα αρχίσει στις 20:00.

Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Φουστέρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Νωρίτερα σήμερα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι ένα ελαφρό οίδημα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Ο Φουστέρ θα συνεχίσει και αύριο το πρόγραμμα που ακολούθησε σήμερα και την Πέμπτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Πάντελιτς συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γήπεδο και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Ριέρα, Τοροσίδης, Ν. Παπαδόπουλος και Πάντελιτς θα προπονηθούν ή θα ακολουθήσουν τα προγράμματα αποκατάστασης τους αύριο στις 10:30.

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons