OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μην την πατήσουμε...

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της σημερινής (20:00, Conn-x TV) αναμέτρησης με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο, αλλά και το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ έκρουσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το "παρών" την Τρίτη στου Ρέντη και μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων ζήτησε από τον Βάσκο τεχνικό να προσέξουν ιδιαίτερα στα αυτά τα ματς, καθώς ο Θρύλος στοχεύει στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον περσινό αποκλεισμό - σοκ από τον Πανσερραϊκό κάτι που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί και φέτος.

"Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως πέρυσι. Το ματς είναι επικίνδυνο και πρέπει να το κερδίσουμε. Πρώτα η Ηλιούπολη και μετά το ντέρμπι, που είναι επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Τέλος, ο Ευάγγελος Μαρινάκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσουν άπαντες χαμηλούς τόνους μέχρι το μεγάλο ματς: "Δεν θέλω να γίνουν δηλώσεις για το ντέρμπι. Θέλω να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μέχρι το Σάββατο".


http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons