OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό...

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ένας λόγος για τον οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελε να γίνει ο χθεσινός αγώνας με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο ήταν ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος δεν έχει παίξει από τις 19 Σεπτεμβρίου και τον προορίζει για βασικό στο ντέρμπι.

Πρόθεση του Ισπανού τεχνικού ήταν να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους, όμως το παιχνίδι στο Αιγάλεω αναβλήθηκε λόγω ακατάλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τη βροχόπτωση και πλέον θα καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι». Άλλωστε, από χθες ο 46χρονος προπονητής έβαλε τους ποδοσφαιριστές στο κλίμα του ντέρμπι.

«Από τώρα ξεχνάμε τα πάντα»!

Μόλις έγινε γνωστό ότι δεν θα γίνει το ματς κόντρα στην Ηλιούπολη, ο «Τσινγκούρι» τους είπε: «Ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί, καθώς στο γήπεδο έχει πολύ νερό. Από τώρα ξεχνάμε τα πάντα και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι δύο ημέρες που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ κρίσιμες και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι».

Στις επόμενες δύο προπονήσεις ο Βαλβέρδε θα διαπιστώσει αν ο Μοϊσές είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο 29χρονος μέσος είχε δηλωθεί στην αρχική σύνθεση του χθεσινού παιχνιδιού, αλλά σήμερα ο Ισπανός τεχνικός θα «τεστάρει» τον συμπατριώτη του.

Όσον αφορά τον Φουστέρ, χθες έκανε έντονο πρόγραμμα και έδειξε έτοιμος για το ντέρμπι. Από την πλευρά του, ο Πάντελιτς εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς κόντρα στους «πράσινους».

  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πιθανό να περάσει πριν από το ντέρμπι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει στους παίκτες, αφού προχθές τα είπε μόνο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

  Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι θα γίνει την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα (20:00).

  Νέα επαφή υπήρξε χθες με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Γκαλέτι ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να του δοθούν τα χρήματα που ζητάει, δηλαδή τουλάχιστον ένας ακόμα χρόνος του συμβολαίου του, περίπου 1,6 εκατ. ευρώ, πλέον των 730.000 που αφορούν την περσινή σεζόν.
http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons