OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Φουλ επίθεση...

Πολλοί θυμήθηκαν ότι πριν απο δύο χρόνια και με τον Ολυμπιακό στο +5 ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να παρατάξει αμυντικά τους ερυθρόλευκους στο αντίστοιχο παιχνίδι του ΟΑΚΑ (0-0)
Υπήρχε λοιπόν η άποψη ότι ο Βάσκος θα παρατάξει με την ίδια φιλοσοφία τους παίκτες του και στο σημερινό παιχνίδι. Και όμως στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι δεν έχει αμυντικές βλέψεις. Στόχος του είναι να πάρει τη νίκη και για αυτόν τον λόγο θέλει οι παίκτες του να κυριαρχήσουν από το πρώτο λεπτό.
Πως θα το κάνει αυτό; Ρίχνοντας στο γήπεδο ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ του. Τουλάχιστον αυτό έδειξε στην προπόνηση. Συγκεκριμένα, με τους βασικούς έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Ούρκο Πάρντο (σ.σ: στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ο Νικοπολίδης).

Στην άμυνα η τετράδα των Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλου και Μέλμπεργκ δεν αλλάζει. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κέντρο, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα η επιλογή του Βάσκου να παίξει επιθετικά. Ο Ουρτάδο, λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή δίπλα στον Ντουντού αλλά όχι από την αρχή.

Διότι όλα δείχνουν ότι ο Ιμπαγάσα έχει κερδίσει τη θέση. Στα δεξιά ο Φετφατζίδης, θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σε ντέρμπι, ενώ ο Ριέρα δεν συζητιέται για το αριστερό άκρο.

Οπως και το δίδυμο της εμπροσθοφυλακής, με τον Φουστέρ να «δηλώνει» έτοιμος και να παίρνει θέση πίσω από τον Μιραλάς.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Ερνέστο το να ξεκινήσει βασικός ο Μοϊσές Ουρτάδο στο σημερινό παιχνίδι συγκεντρώνει μόλις 20% πιθανότητες.
Στη μάχη ο Τάσος Μητρόπουλος, καθώς ο «Ράμπο» ανέλαβε να προετοιμάσει ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους». Ολες αυτές τις ημέρες μιλούσε στους Πειραιώτες και τους εμψύχωνε...

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons