OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ώρα Κυπέλλου...

Ορθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ασχολείται ακόμη με το ντέρμπι των «αιωνίων». Ξέρετε, δε θέλει και πολύ για να αποπροσανατολιστείς. Και μετά να τρέχεις και να μην φθάνεις σε έναν αγώνα κυπέλλου. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο περσινός αποκλεισμός απ' τον Πανσερραϊκό. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάει... εκδρομή στος Σέρρες, με τον Ζίκο... οδηγό. Και η εμφάνιση που έκαναν ήταν επιεικώς απαράδεκτη, με αποτέλεσμα να πουν (δικαιώς) πρόωρα αντίο.

Παρεμπιπτόντως, εκείνη ήταν μόλις η δεύτερη φορά που οι «Πειραιώτες» έμειναν εκτός στο κύπελλο από ομάδα Β' Εθνικής. Είχε προηγηθεί (μερικά χρόνια νωρίτερα) ο αποκλεισμός απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα -σε διπλούς αγώνες μάλιστα- με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Γι' αυτό και η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον αγώνα με την Ηλιούπολη, οφείλει να παίξει με σοβαρότητα. Η κατάκτηση του φετινού νταμπλ δεν επιδέχεται εκπτώσεις. Κι αυτό το μήνυμα επιχείρησε να περάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σύντομη συνομιλία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πριν απ' την προπόνηση την Τρίτη το βράδι.

Όσοι απ' τους παίκτες που δεν έχουν έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, μπουν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους πως ο αγώνας αυτός είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να... αλλάξουν τα μυαλά του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τι θέλουμε να πούμε; Αν πιάσουν καλή απόδοση, τότε ο Ισπανός μπορεί να αρχίσει να τους δίνει χρόνο και στη Σούπερ Λίγκα. Στην κατηγορία αυτήν ανήκουν μπόλικοι παίκτες, όπως είναι οι Μήτρογλου, Μοδέστο, Νέμεθ, Ζαϊρί, Γιάννης Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος.

Επιπλέον, το παιχνίδι με την Ηλιούπολη αποτελεί... κρας τεστ για τον Μοϊσές Ουρτάδο. Μετά από καιρό, ο Ισπανός αμυντικός μέσος θα παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Αν ικανοποιήσει με τον βαθμό ετοιμότητάς του, δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και στην ενδεκάδα του ντέρμπι των «αιωνίων», δίπλα στον Ντουντού.
Του Νίκου Γαβαλά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons