OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Να «καθαρίσει» την πρόκριση κόντρα στην Ηλιούπολη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να δώσει φανέλα βασικού στους Γκαλίτσιο, Μοντέστο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ζαϊρί. Θέση διεκδικούν οι Νέμεθ, Μήτρογλου.


Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ηλιούπολη(Conn-x Tv, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα … ρίχνονται στην μάχη του Κυπέλλου με σκοπό να «καθαρίσουν» την πρόκριση απέναντι στην φιλόδοξη αθηναϊκή ομάδα της Β’ Εθνικής, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήνει εκτός μάχης πολλά βασικά του στελέχη.
Σύμφωνα με τα όσα έχει φανερώσει ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων» προτίθεται να εμπιστευθεί φανέλα βασικού σε πολλούς παίκτες, που δεν έχουν να επιδείξουν πολλά λεπτά συμμετοχής.
Ποντάρει πολλά σε Ουρτάδο
Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει ο Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος ταλαιπωρείται αρκετό διάστημα από τραυματισμό στην φτέρνα, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και να καλύψει την νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου. Ο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά από τα πλάνα του στην παρουσία του πρώην αρχηγού της Εσπανιόλ, τον οποίο ετοιμάζει για το επερχόμενο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Αυτός, άλλωστε είναι και ο λόγος που προσανατολίζεται να τον ρίξει στην μάχη στο παιχνίδι με τη Ηλιούπολη.
Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ούρκο Πάρντο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ η αμυντική γραμμή προβλέπεται να είναι διαφορετική κατά τα ¾ συγκριτικά με αυτή, που ξεκίνησε κόντρα στον Άρη. Συγκεκεριένα, οι Γκαλίτσιος, Μοντέστο και Χολέμπας ενδέχεται να πα΄ρουν φανέλα βασικού και να πλαισιώσουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αμυντική τετράδα. Τον Μοϊσές Ουρτάδο στις θέσεις των αμυντικών μέσων θα πλαισιώσει ο Ντουντού, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής.
Ο Ντένις Ρόμενταλ θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψει μετά από καιρό ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που θα καλύψει τη θέση του αριστερού χαφ. Ο Νέμεθ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής και να καλύψει τη θέση του κρυφού κυνηγού, με τους Μιραλάς και Μήτρογλου να παλεύουν για μία θέση στην γραμμή κρούσης.
Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος
www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons