OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Καταδικάζει την επίθεση ο Μαρινάκης...

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, καταδίκασε την επίθεση που έγινε στον υπεύθυνο Ανάπτυξης Διαιτησίας, Κύρο Βασάρα.Ο πρόεδρος της Superleague, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση προέδρου Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη
Η Super League καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του υπεύθυνου Ανάπτυξης της Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Κύρου Βασάρα, όπως και κάθε πράξη βίας, απ' όπου και αν αυτή προέρχεται.

Ο πρόεδρος της Super League κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η επίθεση κατά του κ. Βασάρα, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και την καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από όλους μας και δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο που προσπαθούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε. Ο κ. Βασάρας είναι εξαίρετος και παρουσιάζει σημαντικό έργο στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου και θεωρώ ότι οι αρχές θα κάνουν αυτό που οφείλουν."

Στον ίδιο τόνο ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ για το ίδιο συμβάν.

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το Σάββατο ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ Κύρος Βασάρας. Τέτοιες ενέργειες, που επιδιώκουν την υπονόμευση των διαρκών προσπαθειών μας για ένα καλύτερο και υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον, δεν πρόκειται να αναχαιτίσουν κανέναν. Δεν έχουν θέση στην ποδοσφαιρική οικογένεια όσοι αυταπατώνται ότι σπέρνοντας φόβο θα τον θερίσουν. Η ΕΠΟ αναμένει από τις διωκτικές αρχές την ανεύρεση των υπευθύνων αυτής της βάναυσης επίθεσης εναντίον του Κύρου Βασάρα, οι οποίοι πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους".

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons