OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η νίκη φέρνει κούπα...

Για όλα μίλησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στη NOVA λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων" αντιπάλων. Ο Τζόλε εκτίμησε ότι με νίκη ο Θρύλος θα είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και τόνισε πως φέτος ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε είναι καλύτερος από την ομάδα του Ισπανού τεχνικού πριν από δύο χρόνια.

Ο Τζόρτζεβιτς μίλησε αναλυτικά:
Για τις διαφορές ανάμεσα στα περυσινά παιχνίδια και το εφετινό:"Πραγματικά ο περσινός Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κατάφερε όμως στις λεπτομέρειες να πάρει το ντέρμπι. Φέτος είναι κάτι διαφορετικό, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και στα ντέρμπι δεν μετράνε αυτά".

Για την πιθανότητα το ντέρμπι να "βγάλει" από τώρα πρωταθλητή:"Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς, όμως ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να κερδίσει -και μπορεί να κερδίσει- θα έχει ένα μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου".
Για το καλύτερο, αλλά και χειρότερό του ντέρμπι:"Τι άλλο από το ματς της Ριζούπολης. Είχε πολλές ιδιαιτερότητες εκείνο το ματς, θέλαμε τη νίκη με διαφορά γκολ και είχε για μας μεγάλη σημασία. Τα καταφέραμε και θα το θυμάμαι πάντα.
Το χειρότερο ήταν το 0-1 στο Καραϊσκάκη, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις όμως ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Γιατί; Έτσι είναι η μπάλα".

Για τα σημεία στα οποία κρίνονται αυτά τα ματς:"Στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάνει καλά ματς, μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, θα βρει χώρους και να απειλήσει. Είναι όμως πολύ δύσκολη μια πρόβλεψη. Μια φάση, μια κάρτα, ένα ατομικό λάθος μπορεί να κρίνουν τα πάντα".
Για τις δύο ομάδες του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, την προ δύο ετών, και την εφετινή:"Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, η ομάδα μας τότε ήταν πιο… ταλαιπωρημένη. Η φετινή έχει 15 νέους παίκτες, πολύ καλούς, είναι μια ομάδα ποιοτική, δυνατή, πιο τεχνική, αλλά και φρέσκια".

Για τον παίκτη που θα ήθελε να είχε συνεργαστεί:"Θα ήθελα να μπορούσα να συνεργαστώ με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος δίνει ρυθμό, πάσα στο σωστό timing και είναι ό,τι καλύτερο για τους φορ να έχουν ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα".

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons