OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άνοιξε λογαριασμό ο Ντιόγκο

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Φλαμένγκο σημείωσε ο Ντιόγκο, ο οποίος χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του στον αγώνα με την Κορίνθιανς, που έληξε 1-1

Ο 23χρονος στράικερ, Ντιόγκο Λουΐς Σάντο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, με κεφαλιά στο 48' ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Ρονάλντο, λίγο μετά το ημίωρο στο "Engenhão".

Στο 31' λοιπόν ο Μπρούνο Σέζαρ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ρονάλντο, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφ-σάιντ και φυσικά μέσα στην περιοχή δεν συγχώρεσε την αδράνεια της άμυνας και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Timão.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Φλαμένγκο κέρδισε κόρνερ από αριστερά και το εκτέλεσε ο Μαρκίνιος, ο οποίος στην ανάπαυλα αντικατέστησε τον Ντέιβιντ.

Στο πρώτο δοκάρι ο Ρενάτο πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ντιόγκο ήταν στην σωστή θέση, αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 55' οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, καθώς ο Μπρούνο Σέζαρ εκτέλεσε μακρινό φάουλ απευθείας και η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Μαρσέλο Λόμπα.

Ο Ντιόγκο αντικαταστάθηκε στο 74' από τον Βαλ Μπαϊάνο, ενώ το σκορ δεν άλλαξε μέχρι ο τέλος, έτσι η Κορίνθιανς δεν κατάφερε να περάσει μόνη στην κορυφή και με αυτόν τον βαθμό έπιασε στην 1η θέση τις Κρουζέιρο και Φλουμινένσε.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Μαρσέλο Λόμπα, Λέο Μούρα, Ουέλιντον, Ρονάλντο Ανζελίμ, Ζουάν, Κλαούντιο Μαλντονάδο, Ουΐλιανς (62' Κορέα), Ντιόγκο (74' Βαλ Μπαϊάνο), Ντιέγκο Μαουρίσιο, Ντέιβιντ (46' Μαρκίνιος).
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Ζούλιο Σέζαρ, Αλεσάντρο, Τσικάο, Ουΐλιαμ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ραλφ, Ζουσιλέι, Ελίας (88' Ματίας Ντεφεντερίκο), Μπρούνο Σέζαρ (75' Παουλίνιο), Ιάρλεϊ (75' Ντανίλο), Ρονάλντο.
www.redplanet

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons