OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η κριτική των παικτών...

Χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες και με συνολικά κακή αμυντική λειτουργία στα κρίσιμα σημεία του ματς, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό μόνο με το Ντουντού και το Μιραλάς.

ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ: Πολύ καλή εμφάνιση και όποτε χρειάστηκε ενήργησε σωστά. Δεν φέρει καμία ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Την συνολικά καλή του εμφάνιση αμαυρώνει η μεγάλη ευθύνη που φέρει στην φάση του πρώτου γκολ καθώς δεν επέστρεψε ποτέ στην άμυνα.

ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Είχε λάθη και μικροπροβλήματα αλλά και κάποιες πολύ καλές ενέργειες ωστόσο και στα δύο γκολ μαζί με τους υπόλοιπους αμυντικούς δεν λειτούργησε σωστά.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής αλλά άργησε χαρακτηριστικά στο πρώτο γκολ ενώ στο δεύτερο «χρεώθηκε» όλο το βάρος στην προσπάθεια του να καλύψει και την συνολική αδράνεια της άμυνας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Δεν ήταν σε πολύ καλή ημέρα και είχε κάποια προβλήματα ενώ ειδικά στην φάση του πρώτου γκολ έχασε τον Σισέ στην «πλάτη» του.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΕΑΡΕΝΣΕ: Πάρα πολύ δουλειά στον χώρο του κέντρου αλλά ανασταλτικά ήταν πολύ «μόνος» του με αποτέλεσμα να κουραστεί αρκετά και να φανεί αυτό μετά το 60΄.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιρνε καλά τη μπάλα από το Ντουντού και μοίραζε αλλά στο δεύτερο εξαφανίστηκε.

ΑΛΜΠΕΡΤ ΡΙΕΡΑ: Είχε κάποιες καλές κούρσες και ενέργειες ωστόσο επουδενί η απόδοση του δεν ήταν επιπέδου ντέρμπι αναλογικά με αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός από εκείνον.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Πέρασε αλλά δεν ακούμπησε από το παιχνίδι.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ: Καθόλου καλή εμφάνιση. Μπορεί να πίεσε αλλά δημιουργικά δεν βοήθησε καθόλου.

ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ: Έκανε τα πάντα μόνος του. Δημιουργούσε και προσπαθούσε να εκτελέσει. Πέτυχε γκολάρα αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του. Ο καλύτερος του Ολυμπιακού μακράν.

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΔΕΣΤΟ: Όταν έμεινε με δέκα κλήθηκε να καλύψει το κενό του Αβραάμ και τα κατάφερε καλά.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Στο σημείο που πέρασε στο παιχνίδι και να ήθελε δε μπορούσε να κάνει κάτι. Η ομάδα έπαιζε με δέκα και μηδενική ψυχολογία.

ΖΑΟΥΑΝΤ ΖΑΪΡΙ: Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος ήταν το ντέρμπι…

http://www.rednews.gr
 
ΠΑΡΝΤΟ: Καλή εμφάνιση από τον Βελγοϊσπανό τερματοφύλακα, που δεν ευθύνεται για τα δυο γκολ που δέχτηκε από τον Σισέ. Όποτε χρειάστηκε, έκανε καίριες επεμβάσεις και ήταν σταθερός. Από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού, κέρδισε πόντους.

ΑΒΡΑΑΜ: Σούπερ στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη τα χάλασε. Πρώτα απ' όλα, έχασε τον Χριστοδουλόπουλο στην φάση της ισοφάρισης και εν συνεχεία έκανε το πέναλτι στον Σισέ, αντικρίζοντας και κόκκινη κάρτα. Πέρα για πέρα αυστηρή η απόφαση του Κάκου, αλλά σημασία έχει ότι έμεινε η ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Καλή εμφάνιση από τον Σουηδό αμυντικό, που στο πρώτο μέρος "σκούπιζε" τα πάντα πίσω, αλλά και αυτός στην επανάληψη χάθηκε μέσα στην γενικότερη μετριότητα της ομάδας. Δεν ήταν έγκαιρα πίσω στην φάση του 1-1.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Έκανε τσαφ στο πρώτο γκολ του Σισέ και δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Αμυντικά δεν συνάντησε προβλήματα από την πλευρά του, αλλά δεν ήταν σε καλή βραδιά. Έχει παίξει και πολύ καλύτερα ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών.

ΜΠΡΑΒΟ: Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, ανέβηκε αρκετές φορές, βοηθώντας και τον Άλμπερτ Ριέρα, αλλά έπεσε και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ ήταν από την πλευρά του, άρα θα έπρεπε να είναι πίσω και να καλύψει.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Προσπάθησε στο πρώτο 45λεπτο, αλλά έκανε λάθη αρκετά, έστω και αν δεν τα πλήρωσε ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν θετικός ο Βραζιλιάνος, στο δεύτερο έμεινε από μπαταρίες.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Αρκετά καλός στο πρώτο μέρος, έκανε και μια σούπερ μπαλιά στον Μιραλάς στο 7', ενώ γενικότερα προσπάθησε να ανοίξει σωστά το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο καλύτερος της μεσαίας γραμμής, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το ροή του παιχνιδιού.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Καλός και αυτός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, είχε τρεξίματα, έκανε βρώμικη δουλειά και έδωσε μάχες. Έπεσε και αυτός στην επανάληψη, αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι ο παίκτης που μπορεί μόνος του να πάρει ένα ντέρμπι.

ΡΙΕΡΑ: Θα μπορούσε να κάνει πολλά παραπάνω, ειδικά με Βύντρα και Μαρίνο απέναντι. Όμως, ήταν μέτριος ο Ισπανός αριστερός μέσος και ειδικά στο δεύτερο μέρος εξαφανίστηκε. Στα μεγάλα ματς, πρέπει να μπαίνει μπροστά ο 28χρονος άσος.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Από τους χειρότερους ο 20χρονος άσος. Έπαιξε δεξιά και δεν κατάφερε να κάνει σχεδόν τίποτα. Μπορεί σαφώς καλύτερα, δίκαια αντικαταστάθηκε από τον Μοδέστο...

ΜΙΡΑΛΑΣ: Έβαλε μια γκολάρα, είχε τρεξίματα, δημιούργησε πονοκεφάλους στον Παναθηναϊκό και γενικότερα ήταν εκ των κορυφαίων. Μπράβο του για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, αν και στο δεύτερο δεν ήταν πολύ καλός.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Μπήκε αλλαγή μετά την αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου και κράτησε πολύ καλά. Καλές τοποθετήσεις και σταθερή παρουσία από τον Γάλλο αμυντικό.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Δεν κατάφερε από το 77' και μετά να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

ΖΑΪΡΙ: Μπήκε στο 81' και προσπάθησε να κάνει κάποιες κινήσεις από τα δεξιά, που έμειναν ημιτελείς. Όμως, δεν είναι επαρκής ο χρόνος για να κριθεί όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.
http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons