OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ευκαιρίες στους "αδικημένους"

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστούν όσοι δεν είχαν μέχρι τώρα ενεργό ρόλο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα έχουν σήμερα (20:00, conn-x TV sport1) στο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο "Σ. Μαυροθαλασσίτης".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και παίκτες, τους οποίους μέχρι στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο πρωτάθλημα, όπως οι Κρίστιαν Νέμεθ, Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιάννης Ποτουρίδης. Ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται εκείνοι, οι οποίοι "καθαρά" για αγωνιστικούς λόγους δεν είχαν γράψει μέχρι τώρα... χιλιόμετρα στο κοντέρ τους στην Super League. Συγκεκριμένα η ενδεκάδα που θα ρίξει στη... μάχη με την Ηλιούπολη θα έχει 9 νέα πρόσωπα, οι οποίοι θα είναι οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Φρανσουά Μοδέστο, Γιάννης Ποτουρίδης, Χοσέ Χολέμπας, Μοϊσές Ουρτάδο, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ζαουάντ Ζαϊρί, Κρίστιαν Νέμεθ και Κώστας Μήτρογλου.

Να την αρπάξουν από τα... μαλλιά

Ο Ολυμπιακός έχει ίσως το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών. Στο πλαίσιο αυτό, είναι δεδομένο πως κάποιοι παίκτες αναγκαστικά, πολλές φορές θα μένουν όχι μόνο εκτός ενδεκάδας, αλλά και εκτός αποστολής. Αγώνες, όπως ο σημερινός με την Ηλιούπολη, αποτελεί τεράστια ευκαιρία για εκείνους που μέχρι τώρα ήταν "παροπλισμένοι" να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στα αρχικά πλάνα του προπονητή τους Ερνέστο Βαλβέρδε.

Άλλωστε, γνωρίζουν άπαντες πως ενδεκάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει και μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το σενάριο να υπάρξουν αλλαγές στους πρώτους ένδεκα.

Ως εκ τούτου, όσοι παίκτες δεν είχαν μέχρι τώρα ενεργό ρόλο, θα πρέπει να καταβάλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να... χωθούν ανάμεσα στους πρωτοκλασάτους του Θρύλου. Στο... χέρι τους, είναι λοιπόν στην επικείμενη συνάντηση να παίξουν όπως θέλει ο Βαλβέρδε και να αποδείξουν ότι αξίζουν για να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Μακριά από νέο... Πανσερραϊκό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση αρκετών νέων προσώπων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως υποτιμάει την Ηλιούπολη. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι δεν ξεχνούν τον περσινό αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό, που στοίχισε αρκετά στους Πειραιώτες, οι οποίοι στοχεύουν κάθε χρόνο στο νταμπλ.

Επί τούτου, ο 46χρονος τεχνικός έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, ζητώντας από τους παίκτες του να "καθαρίσουν" το ματς από την αρχή του παιχνιδιού. Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξεκινήσει με τον Πάρντο κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα είναι οι Γκαλίτσιος, Μοδέτσο, Ποτουρίδης και Χολέμπας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γ. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο, οι οποίοι θα έχουν στα δεξιά τον Ρόμενταλ και αριστερά τον Ζαϊρί.

Σε ρόλο συνδετικού κρίκου της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης θα είναι ο Νέμεθ, ενώ στην δύναμη κρούσης θα είναι ο Μήτρογλου. Στο πάγκο, εναλλακτικές λύσεις ο Βάσκος θα έχει τους: Νικοπολίδη, Παπαδόπουλο, Ντουντού, Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Μπράβο.
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons