OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο έλεγχος των δανεικών...

Βασικοί αγωνίστηκαν και πάλι οι δανεικοί του Ολυμπιακού που αγωνίζονται σε ομάδες της Superleague, Ντένις Επστάιν, Τάσος Παπάζογλου και Σουμπίνιο.
Ο "Κερκυραίος"Ο Γερμανός που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην μέχρι τώρα καλή πορεία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα, ήταν και πάλι ανάμεσα στους διακριθέντες κι ας μην ήρθε τελικά το θετικό αποτέλεσμα. Οι Φαίακες ηττήθηκαν με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που χρησιμοποιούν σαν έδρα καθώς τα έργα συνεχίζονται στη δική της έδρα.
Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Θρύλο και αγωνίζεται στην Κέρκυρα ως δανεικός αυτή τη φορά δεν έβαλε γκολ, αλλά ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Τσίγκα, για να σκοράρει στο 37'.


Οι "Σερραίοι"Ο Πανσερραϊκός αγωνιζόταν στην έδρα του και πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Καβάλα, με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν βασικοί. Όχι μόνο αυτό, αλλά για ακόμη ένα ματς ο Τάσος Παπάζογλου φορούσε το περιβραχιόνιο της ομάδας του.
Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έμεινε μέχρι το τέλος στον αγώνα, αφού ο μεν Παπάζογλου αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο 70', ενώ ο Σουμπίνιο αντικαταστάθηκε από τον Ανάκογλου στο 61'.
Οι "Κρητικοί"
Ο ΟΦΗ φιλοξενήθηκε από τον Θρασύβουλο και ο μόνος από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε ήταν ο Γιώργος Κατσικογιάννης, που αντικατέστησε τον Ζορμπά στο 46'. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν χρησιμοποίησε ούτε τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ούτε τον Άρη Σοϊλέδη στην εκτός έδρας νίκη με 1-0.
Οι υπόλοιποιΟ Κωνσταντίνος Κρητικός που έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ζάκυνθο είναι τραυματίας και δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Όσο για τον Νίκο Παπαδήμα, η ομάδα του, η νίκη Βόλου φιλοξενείται τη Δευτέρα από τον Εορδαϊκό.
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons