OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σεβαστήκαμε την ΑΕΚ...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επισήμανε πως ο Ολυμπιακός σεβάστηκε την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην ήττα από την Μπάμπεργκ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί της ΑΕΚ, στην ήττα των Πειραιωτών από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία και στον απόηχό της: "Παίξαμε ένα παιχνίδι, όπως πρέπει και θέλουμε να παίζουμε. Εμείς σεβαστήκαμε πολύ την ΑΕΚ, για τον λόγο πως ήθελα οι παίκτες μου να παίξουνε καλό μπάσκετ ύστερα από ένα κακό αποτέλεσμα που φέραμε στην Ευρωλίγκα. Παίξαμε δύο σετ παιχνίδια κόντρα σε Άρη και Μπάμπεργκ και ήταν ό,τι χειρότερο για εμάς, καθώς δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Η ευθύνη είναι δική μου.
Κοιτάξαμε τα λάθη μας και φροντίζουμε να τα διορθώσουμε. Εμείς φταίμε για ό,τι συνέβη στο Μπάμπεργκ, φταίω εγώ αλλά και οι παίκτες. Θέλαμε να παίξουμε ένα σύγχρονο μπάσκετ με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, να τρέξουμε και να βάλουμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Υπάρχει πρόβλημα στον τομέα των τριπόντων, το γνωρίζω, θέλει δουλειά. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τετάρτη με την Μάλαγα και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη. Ήταν πολύ άσχημο που παίξαμε χωρίς κόσμο.

Ο Κέσελ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ήταν απόφασή μου να μείνει εκτός αγώνα
", υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: "Είναι πολύ άσχημο να παίζεις χωρίς κόσμο. Ήρθαμε στο γήπεδο με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ύστερα από την ήττα στο Μπάμπεργκ, το οποίο να λειτουργήσει σαν αντίδραση για εμάς μετά την ήττα στη Γερμανία. Θέλαμε να πιέσουμε επί 40 λεπτά, να παίξουμε δυνατή άμυνα, να τρέξουμε στο ανοιχτο γήπεδο και πιστεύω το καταφέραμε. Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα που έχουμε την Τετάρτη στην Μάλαγα, καθώς θέλουμε τη νίκη".

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μηνάς Γκέκος, τόνισε: "Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, έχει βάθος και είναι πολύ πιο δυνατός από εμάς. Μας σεβάστηκε περισσότερo o Ολυμπιακός αντί να τον σεβαστούμε εμείς. Δεν είμασταν σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα που έπρεπε. Χάσαμε από τα αποδυτήρια. Δεν κάναμε στο γήπεδο, τίποτα από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες".

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε: "Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, οι μεγάλες ομάδες παίζουν σε κάθε παιχνίδι δυνατά σαν να είναι τελικός και καλά έκανε ο Ολυμπιακός και έπαιξε τόσο δυνατά. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια".

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons