OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

«Τσακίστε τον Παναθηναϊκό»

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας δεν έγινε ποτέ, αλλά οι οπαδοί μας αποθέωσαν τους παίκτες εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε την Τετάρτη στις 20.00 την ομάδα της Ηλιούπολης για το Κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα την 4η φάση του, αλλά η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε, εμπόδισε τη διεξαγωγή του ματς. Οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να δουν αν η μπάλα αναπηδά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Η μπάλα επέπλεε…


Οι οπαδοί μας, πάντως, κατάφεραν να "κλέψουν" ξανά την παράσταση με τα συνθήματά τους. Έδωσαν βροντερό "παρών" στην... ανοιχτή προπόνηση, αφού έτσι είναι τα πράγματα τελικά και οι ιαχές τους έφτασαν έως το Φάληρο. "Κερδίστε τον Παναθηναϊκό", φώναζαν οι οπαδοί μας, οι οποίοι δεν παίζονται.

Έβρεχε καταρρακτωδώς και οι οπαδοί μας ήταν εκεί, για να πανηγυρίσουν για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί, έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το Σάββατο και πραγματικά έγινε Ο χαμός.

Μάλιστα, οι παίκτες μας, βγήκαν κατά τις 20.15 στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετίσουν τους οπαδούς και αποθεώθηκαν από άπαντες τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Αυτά δεν γίνονται σε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Μόνο στον Ολυμπιακό. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι οπαδοί μας έμειναν στις θέσεις τους και αποθέωναν τους παίκτες μας. Τέτοια πράγματα, μόνο στον Θρύλο.

Πάμε λοιπόν τώρα για νίκη στο ΟΑΚΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons