OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Είσαι από τους κορυφαίους...

Ο Βαλβέρδε κατάφερε να επαναφέρει στην επιφάνεια το καλό πρόσωπο του Ντουντού και σε συνομιλία που είχε μαζί του, του μετέφερε ορισμένες σκέψεις που έχει κάνει με την μέχρι τώρα πορεία του. Ο Βάσκος έχει θεσπίσει τον Βραζιλιάνο σε ρόλο «καθαρού» αμυντικού μέσου και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Και κάτι παραπάνω...
«Θεωρώ ότι αυτή είναι η θέση που πρέπει να παίζεις και μπορείς να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό», ανέφερε ο «Τσινγκούρι» στο ποδοσφαιριστή του και για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άποψή του, ανέφερε ότι «όταν κάνεις το απλό, είσαι ένας από τους κορυφαίους μέσους της Ευρώπης». Διότι πιστεύει πως αν ο 27χρονος παίκτης συνεχίσει να αγωνίζεται στη θέση του κόφτη μπορεί να φτάσει ξανά στις πύλες της Εθνικής Βραζιλίας. «Είναι γρήγορος, έχει πολύ καλή τεχνική, σκληρός και ξέρει να μαρκάρει» είναι η άποψη του Βαλβέρδε.

Τι λέει ο αρχηγός του Ολυμπιακού για όλα αυτά: «Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα αλλά τώρα νιώθω να αποκτώ ξανά αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου». Υποσχόμενος ακόμα καλύτερη συνέχεια; Ειδικά απο τη στιγμή που έχει ξεπεράσει τους εφιάλτες του παρελθόντος (σ.σ: πρόβλημα στο πέλμα), ο ίδιος θεωρεί πως τα «καλύτερα έρχονται».

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons