OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Χάθηκε η ευκαιρία για τις ρεζέρβες...

Η βροχή στέρησε από τους παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ως τώρα να δείξουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα ενόψει του ντέρμπι καθώς ο Βαλβέρδε είχε επιλέξει σχεδόν όλες τις ρεζέρβες στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Ηλιούπολη.

 Ίσως αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που ο Βάσκος τεχνικός δεν ικανοποιήθηκε από τη χθεσινή αναβολή στο Αιγάλεω καθώς ήθελε να δει κάποιους παίκτες όπως οι Ζαϊρί, Νέμεθ και Μήτρογλου αλλά κυρίως να τσεκάρει και τον Ουρτάδο ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 19/9 με τον Πανσερραϊκό.

Για την ιστορία η ενδεκάδα που είχε επιλέξει χθες ο Βαλβέρδε για να ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη ήταν γεμάτη... ρεζέρβες. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πάρντο, από δεξιά προς τ' αριστερά στην άμυνα οι Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Μοδέστο και Χολέμπας, ενώ στα χαφ οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Ουρτάδο.

Δεξί εξτρέμ θα αγωνίζονταν ο Ρόμενταλ, από τα αριστερά ο Ζαϊρί, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου θα ξεκίναγε ο Νέμεθ.

"Είδατε τι σημαίνει για τον κόσμο"

Αυτές οι κουβέντες βγήκαν από το στόμα του Ερνέστο Βαλβέρδε προς τους παίκτες του λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή από το Αιγάλεω. Ο Βάσκος τεχνικός μιλώντας στα αποδυτήρια, θέλησε να βάλει τους ποδοσφαιριστές (και ειδικότερα τους νεοφερμένους) ακόμα πιο πολύ στο κλίμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν την ομάδα ζητώντας το "διπλό" στο ΟΑΚΑ, με τον Βαλβέρδε να τονίζει στα αποδυτήρια την παρουσία των οπαδών στις κερκίδες του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Προπόνηση στις 11:00

Το τεστ που δεν έκανε χθες ο Ουρτάδο, θα το κάνει αναγκαστικά στη σημερινή πρωινή προπόνηση όπου θα συμμετάσχει κανονικά και ο Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν ένιωθε καμία ενόχληση χθες, σκορπώντας χαμόγελα στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Αντίθετα ο Μάρκο Πάντελιτς συνεχίζει να πονάει και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην αποστολή για το Σαββατιάτικο "αιώνιο" ντέρμπι.
http://sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons