OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ντόπες Μαρινάκη σε παίκτες...

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες του, μιλώντας τους στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο μεγαλομέτοχος θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι και το έδειξαν στο πρώτο μέρος.
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης μπορεί να πικράθηκε από την ήττα της ομάδας του, αλλά θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου ηττήθηκαν με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, κατέβηκε στα αποδυτήρια και θέλησε να δείξει στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου ότι παραμένουν πρώτοι και καλύτεροι.
Ο μεγαλομέτοχος του Θρύλου στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του πρώτου μέρους, τονίζοντας ότι απέδειξε σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πως ενδεχομένως ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις στην επανάληψη στέρησαν την δυνατότητα στην ομάδα του Πειραιά την δυνατότητα να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Εξάλλου, ο 43χρονος εφοπλιστής ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν με τα κεφάλια όρθια, τους υπενθύμισε ότι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ότι μπορούν να μείνουν εκεί ως το τέλος. Αν μη τι άλλο, έδειξε ότι είναι ηγέτης και στέκεται δίπλα στους παίκτες και στα καλά και στα άσχημα. Έτσι ενωμένος δεν έχει να φοβάται τίποτα ο Ολυμπιακός...

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons