OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο ηγέτης της νέας εποχής...

Τα λόγια είναι περιττά για τον «αιώνιο» αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Χρήσιμο, όμως, είναι να θυμηθούμε ορισμένες πτυχές της διαδρομής του στον Ολυμπιακό με αφορμή τον Βασίλη Τοροσίδη. Τι εννοούμε; Από νεαρή ηλικία, ο Τζόλε άρχισε να κτίζει το προφίλ του στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να ανέβουν πολύ γρήγορα οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Να ξέρετε πως στο εξωτερικό έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ολυμπιακό και κατ' επέκταση το υλικό του. Για το λόγο αυτό παρακολουθούν διαρκώς τη δραστηριότητά του, αναζητώντας μεταγραφικούς στόχους.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε εντοπιστεί από νωρίς από σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδα. Τον «φλέρταραν», ανάμεσα σε άλλες, ιταλικές ομάδες, αλλά και ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκείνος, έκλεινε τα αυτιά του, προτιμώντας να συνεχίσει την πορεία του στο λιμάνι του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» κάλυπταν πάντα τις φιλοδοξίες του. Και παράλληλα, στις τάξεις τους είχε τη δυνατότητα να βγάλει το προφίλ του ηγέτη. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει πως κατέληξε να είναι ο διαχρονικός ηγέτης του Ολυμπιακού;

Η ιστορία του Τζόλε, έχει ομοιότητες με τη διαδρομή του Βασίλη Τοροσίδη. Αμφότεροι ήρθαν στο λιμάνι σε νεαρή ηλικία από επαρχιακά σωματεία, τον Πανηλειακό και την Ξάνθη αντίστοιχα. Και γρήγορα διακρίθηκαν και καθιερώθηκαν στην ομάδα του Πειραιά. Όπως ο Τζόρτζεβιτς, έτσι και ο Τοροσίδης μπήκε γρήγορα στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Και τον διεθνή άσο φαίνεται πως δεν τον απασχολεί το ενδεχόμενο να δοκιμάσει σε άλλα μέρη την ποδοσφαιρική του τύχη.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπερκαλύψει τις ποδοσφαιρικές του φιλοδοξίες. Και επιπλέον, είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να αναδείξει την ηγετική του φυσιογνωμία.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι σε θέση να γίνει ο νέος ηγέτης των «ερυθρόλευκων». Το καλοκαίρι δε, που ο Αντώνης Νικοπολίδης θα κρεμάσει τα γάντια του, οι συνθήκες θα είναι οι πλέον κατάλληλες για τη διαδοχή του. Και ο Τοροσίδης μπορεί να εξελιχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία του Ολυμπιακού.
Του Νίκου Γαβαλά
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons