OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Απογοήτευση, αλλά το κεφάλι πάντα ψηλά

Περίπου εκατό ομογενείς έδωσαν το "παρών" στην "Jako Arena", αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να τους ευχαριστήσει. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ, ωστόσο στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με παίκτες.

 Aποστολή στο Μπάμπεργκ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ολυμπιακοί υπάρχουν παντού. Και το μεγαλείο αυτού του συλλόγου είναι πως έχει φιλάθλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Μπορεί η μπασκετική ομάδα να έχασε από την Μπάμπεργκ στη Βαμβέργη, αλλά οι περίπου εκατό ομογενείς που έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο χάρηκαν μόνο και μόνο που είδαν ένα τμήμα του πειραϊκού συλλόγου να αγωνίζεται στα μέρη τους.

Οι φίλαθλοι της Μπάμπεργκ δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, καθαρά μπασκετική. Εδώ, τα λέμε όλα. Tο θέαμα στις εξέδρες της κατάμεστης "Jako Arena", χωρητικότητας 6.900 θεατών, ήταν πολύ όμορφο. Οι περίπου εκατό φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν απέναντί μας, αλλά τους αισθανόμασταν δίπλα μας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, γυναικόπαιδα, άφησαν τα σπίτια τους και ταξίδεψαν από τις γύρω περιοχές προκειμένου να δουν τον Ολυμπιακό, που τους λείπει, καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να ζουν από κοντά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Μετά το τέλος του αγώνα, η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχασαν το κουράγιο τους. Προσπάθησαν να πλησιάσουν τους παίκτες της ομάδας, να τους χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Είδαμε τον Θοδωρή Παπαλουκά να μη χαλάει χατίρι σε κανέναν και να φωτογραφίζεται με φιλάθλους της ομάδας. Το ίδιο και τον Κώστα Παπανικολάου. Οι δύο αυτοί υπέπεσαν στην αντίληψή μας.

Ο αρχηγός είναι μία τεράστια προσωπικότητα, που αποπνέει σεβασμό. Δεν ήταν λίγοι οι Γερμανοί, που έσπευσαν να πάρουν ένα αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο Παπαλουκάς ήταν εμφανώς στενοχωρημένος, που δεν κατάφερε να τους δώσει την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση της νίκης. Δεν πειράζει, όμως. Το κεφάλι πάντα ψηλά...
redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons