OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Προβληματίζει ο τρόπος και όχι η ήττα...

Σπάω το κεφάλι μου να δω τι με προβληματίζει περισσότερο, η ήττα του Ολυμπιακού ή ο τρόπος που αγωνίστηκε; Κερδίζει το δεύτερο γιατί όπως έχω ξαναπεί κανείς δεν υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα κατακτήσει τα πάντα στο διάβα της χωρίς ήττα. Βέβαια να χάσεις από κάποια καλή ισπανική ομάδα το καταλαβαίνω, αλλά από την Μπάμπεργκ σου κακοφαίνεται όσο να 'ναι.

Ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε άθλιο μπάσκετ το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε, αυτό όμως που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να κερδίσουν οι "ερυθρόλευκοι". Ποιος ήταν αυτός; Με προσωπικές ενέργειες και ηρωισμούς. Επαιρνε τη μπάλα ο Τεόντοσιτς και έκανε ότι του ερχόταν στο κεφάλι του, την έπαιρνε ο Σπανούλης και έκανε το ίδιο με μία μεγάλη διαφορά όμως που σηκώνει συζήτηση, έβαζε τα κεφάλι κάτω και συνέχιζε αντί να μανουριάζει με συμπαίκτες και διαιτητές. Μην αναφέρω όλους τους παίκτες γιατί θα βαρεθείτε. Αυτό δεν ήταν ορθόδοξο ομαδικό μπάσκετ, ήταν κάτι άλλο.

Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και ακόμη είμαστε στην αρχή της, λόγοι αμφισβήτησης είναι ακόμη νωρίς να υπάρξουν, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Η ίδια ομάδα που νίκησε τη Ρεάλ με 16 πόντους είναι αυτή που έχασε από την Μπάμπεργκ οπότε μην αρχίσετε τα περί ελλείψεων στη θέση "4" γιατί ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι πλήρης, οπότε εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε.
ΥΓ Αυτό που με πείραξε περισσότερο και όσοι έχουν παίξει μπάσκετ μπορεί να τα καταλάβουν καλύτερα ξέρετε ποιο ήταν; Ότι ο Ολυμπιακός στα τελευταία 2-3 δευτερόλεπτα των τριών πρώτων δεκαλέπτων δεχόταν καλάθι. Στο 1ο από τον Τέρι, στα επόμενα δύο από τον Ρόμπερτς. Αυτό δείχνει την εικόνα της ομάδας…
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons