OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Θαυμασμός από Κούπερ...

Ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» αλλά και της τετράδας Μιραλάς-Ριέρα-Ιμπαγάσα-Φετφατζίδη.
«Είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός! Αυτοί οι τρεις μπροστά Μιραλάς, Ριέρα και Ιμπαγάσα, δεν παίζονται! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Καμία σχέση αυτός ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Αυτοί, με δύο εναλλαγές, μπορούν να σε εκθέσουν».


Για το Άριελ Ιμπαγάσα: «Ο Ιμπαγάσα είναι ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής, που έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια! Είναι… δάσκαλος μέσα στο παιχνίδι. Κατευθύνει όλη την ομάδα, δίνει ρυθμό, αξιοποιεί τους επιθετικούς. Παίρνει την πρώτη πάσα και απλώνει το παιχνίδι. Δεν έχει πλέον καλή φυσική κατάσταση, αλλά καλύπτει κι αυτή την αδυναμία του με την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση».

Για το Κέβιν Μιραλάς: «Ο Μιραλάς δεν σταματάει να τρέχει. Έχει φοβερή τεχνική, ξέρει πώς να βρίσκεται πάντα στην κατάλληλη θέση και να βγαίνει πρώτος πάνω στη μπάλα».

Για τον Άλμπερτ Ριέρα: «Είναι top class ποδοσφαιριστής. Έχει μεγάλη εμπειρία λόγω της παρουσίας του σε πολύ καλές ομάδες (Εσπανιόλ, Λίβερπουλ) και ξέρει άριστα τα μυστικά της θέσης. Ξέρει πότε να αλλάξει γρήγορα τη μπάλα, πότε να πάει στο ‘‘ένας με έναν’’, έχει καλές εκτελέσεις και βγαίνει έξυπνα στην επίθεση».

Τέλος, για τον Γιάννη Φετφατζίδη τόνισε: «Ο μικρός, αν ξεκινήσει, θέλει μεγάλη προσοχή. Έχει τρομερή εκρηκτικότητα και… μαγικό αριστερό πόδι. Πρέπει να τον περιορίσουμε την ώρα που ξεκινάει την προσπάθεια, επειδή αν ξεκινήσει, δύσκολα σταματάει. Στριφογυρίζει συνεχώς και είναι απρόβλεπτος».




http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons