OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός έχει αβαντάζ...

Εχοντας σκοράρει τρία γκολ σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Καραπιάλης ξέρει καλά τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Ο μεγάλος παλαίμαχος άσος που τίμησε την ερυθρόλευκη στο παρελθόν μίλησε στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" για αυτά τα ματς
"Πάντα τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι αυτά που περιμένουν οι παίκτες και των δύο ομάδων. Σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται ποιός είναι ο καλύτερος και υπάρχει ανυπομονησία.

Εμείς πάντα θέλαμε τη νίκη, να παίξουμε για τη φανέλα, τον κόσμο τον Ολυμπιακό. Το ποιός θα έβαζε το γκολ δεν είχε τόση σημασία, αλλά στόχος μας ήταν να φεύγουμε πάντα νικητές. Το να σημειώνεις γκολ σε τέτοια παιχνίδια γκολ τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό όμως, το πιο σπουδαίο είναι ο Ολυμπιακός να παίρνει τη νίκη", σχολίασε.

Αναφορικά με το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, είπε: "Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει ένα αβαντάζ σε αυτό το ντέρμπι. Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη, ενώ και σε αγωνιστικό επίπεδο, αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο. Βέβαια το παιχνίδι παραμένει δύσκολο και οι παίκτες του Βαλβέρδε θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ.

Πρέπει να παίξουν και στα 90 λεπτά πολύ συγκεντρωμένα, να είναι προσεκτικοί και σοβαροί, όπως έχουν κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Κλειδί για το ντέρμπι θα είναι ο χώρος του κέντρου. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πιέσει πολύ να κλέβει τις μπάλες για να βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση, καθώς διαθέτει παίκτες γι αυτή τη δουλειά. Η δύναμη της ομάδας είναι στα άκρα και αυτά πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Εξάλλου, οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν από νωρίς μια μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα. Και αν γίνει αυτό ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Οι πράσινοι θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο και αυτό είναι ένα στοιχείο που ο Ολυμπιακός πρέπει να το γυρίσει υπέρ του".


http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons