OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Bee…τζίζ...

Νομίζω ότι η πλειονότητα των φίλων του Ολυμπιακού, βλέποντας όπως όλος ο κόσμος τη διαφορά ποιότητας έναντι του αιωνίου, θα ήθελε μια ενδεκάδα επιθετικής φλόγας στο ΟΑΚΑ. Με Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φέτφα, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς, να γίνει το +7 με τεσσάρα!
Νομίζω ότι ο Βαλβέρδε, βλέποντας ότι το αγαπημένο του σύστημα ρολάρει και παράγει σε μεγάλο βαθμό θέαμα και αποτελέσματα, θα ήθελε να είχε απολύτως υγιείς και πανέτοιμους τον Ουρτάδο και τον Φουστέρ ώστε να νιώθει ήσυχος και σίγουρος για την επιτυχία!

 Είμαι βέβαιος, όμως, ότι ο Ολυμπιακός (ανεξαρτήτως πώς και με ποιούς) θα παίξει από τη μέση και μπροστά, διαθέτει αυτή τη στιγμή κάποια μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και αυτά θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο για να ανεβάσει τους πυρετούς των άλλων το Σαββατόβραδο, που λέγαν κι οι Bee Gees!


Κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι. Η ομάδα παίζει καλή μπάλα, είναι σε ρυθμούς από καλούς μέχρι διαστημικούς, έχει πολλούς τρόπους να απειλεί τον κάθε αντίπαλο και να φτιάχνει φάσεις. Έχει τον βαθμολογικό αέρα των τεσσάρων βαθμών που μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην απέναντι πλευρά, η οποία γνωρίζει ότι αν δεν νικήσει…πάπαλα. Αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα κάτω του, με σοβαρότατο πρόβλημα ανάπτυξης και μεγάλες αμυντικές αδυναμίς, αλλά και σε ένα κλίμα πράσινης γκρίνιας και αμφισβήτησης παικτών και προπονητή.

Κλειδί για να πάνε όλα καλά στο ΟΑΚΑ θα είναι πρωτίστως η εκμετάλλευση των προαναφερθέντων αβαντάζ, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο η σωστή αμυντική αντιμετώπιση του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είχε πάει την προηγούμενη φορά επί Βαλβέρδε στο ΟΑΚΑ για δύο αποτελέσματα, είχε φέρει 0-0 με τη μυθική ατάκα του Σάββα ότι «και δέκα ημίχρονα να παίζαμε γκολ δεν έβαζαν αυτοί» και είχε σφραγίσει τον τίτλο.
 Στο φετινό ντέρμπι, ο πρώτος στόχος θα είναι και πάλι να μπλοκαριστούν οι όποιες επιθετικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού, να αφοπλίσει η καλύτερη άμυνα της Ελλάδας και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης τον Σισέ, να μη βρει και πάλι ο ΠΑΟ ευκαιρίες να πλησιάσει στην περιοχή ή να έχει τελειώματα εντός αυτής. Διότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την προπέρσινη σεζόν κι εκείνη την άκοπη λευκή ισοπαλία τίτλου. Ότι πλέον ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο επικίνδυνος μπροστά και είναι βέβαιο ότι θα έχει τρόπους και ευκαιρίες για να βγάλει κόντρες, να ταρακουνήσει τα αμυντικά συστήματα του Νιόπλια και να δημιουργήσει πολλές προϋποθέσεις για να φτάσει στο (στα) γκολ.

Σύνεση, ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, δύναμη και πάθος είναι μερικά από τα μυστικά, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί με αποτέλεσμα η εμφανής σε όλους ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε ταχύτητα, τεχνική και ποιότητα.
Για να γίνει….τζίζ!
Χρήστος Μεγγλίδης
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons