OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μια βροχή πέφτει και διαλύεται το κράτος...

Μια βροχή πέφτει και διαλύεται το κράτος
Γυρνάω τρέχοντας, που λέτε, σπίτι για να προλάβω το ματς του κυπέλλου κόντρα στην Ηλιούπολη και τι να δω: «Το παιχνίδι αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου». Είναι αυτό που έλεγε πριν από περίπου δυόμισι δεκαετίες ο Χάρρυ Κλυνν: «Μια βροχή πέφτει και διαλύεται το κράτος». Εδώ (ορθώς) θα μου πείτε: Έλα μωρέ, σιγά το ματς».

 Κι όμως… Έστω και αν το παιχνίδι αυτό μάλλον δεν έκρυβε παγίδες (α. η συμπαθής και αξιόμαχη αθηναϊκή ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον περσινό Πανσερραϊκό ούτε σε επίπεδο ποιότητας ούτε σε επίπεδο «φανέλας», β. την συγκεκριμένη στιγμή ο Ολυμπιακός απέχει έτη φωτός από την ομάδα που έχασε πριν ακριβώς ένα χρόνο στις Σέρρες, γ. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» και μάλιστα δύο συνεχόμενες σεζόν) πιστεύω πως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για όλους εμάς.
Κι αυτό γιατί θα μας έδινε την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας αλλά μέχρι τώρα είτε δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου (Νέμετ), είτε επιστρέφουν από τραυματισμό (Ουρτάδο), είτε διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος (Μήτρογλου).
Επίσης, το παιχνίδι αυτό θα αποτελούσε ένα καλό τεστ για τον Ούρκο Πάρντο ο οποίος φέρεται ως φαβορί για την θέση του τερματοφύλακα για το σαββατιάτικο ντέρμπι αν και -εμένα τουλάχιστον- δεν με έχει καθόλου πείσει μέχρι τώρα.
Όπως έμαθα αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) την επόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου- Μ.Ν. (Μετά Ντέρμπι) δηλαδή. Τα πράγματα, σίγουρα θα είναι διαφορετικά τότε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε προς το (ακόμα) καλύτερο!


Θανάσης Χειμωνάς
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons