OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Με Μιραλάς στην επίθεση στο ΟΑΚΑ...

O Bαλβέρδε προτιμάει τον Μιραλάς αντί του Πάντελιτς για την κορυφή της επίθεσης στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο γιατί ο Σέρβος είναι ανέτοιμος, αλλά γιατί ο Βέλγος με την ταχύτητα του μπορεί να κάνει ζημιές.
O Eρνέστο Βαλβέρδε, ακόμη και αν ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν ετοιμοπόλεμος, θα κατέληγε και πάλι στο να επιλέξει στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες σκέψεις του Ισπανού τεχνικού, ο 23άχρονος στράικερ, παραμένει φαβορί να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Σαφώς και ο "Βάσκος" έχει σε εκτίμηση τις δυνατότητες του Σέρβου σέντερ φορ και την ικανότητα του να γίνεται αποτελεσματικός όταν βρίσκεται μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά εκτιμά πως η ταχύτητα σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση του Βέλγου στράικερ, θα προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.
O Nίκος Νιόπλιας, κατά πάσα πιθανότητα, θα επιλέξει ως κεντρικό δίδυμο στα σέντερ μπακ τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιοσού Σαριέγκι, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν συνεργάζονται σωστά στα μετόπισθεν, ενώ παράλληλα αποτελούν δύο αργοκίνητα σέντερ μπακ με πολλές αδυναμίες, ειδικά όταν έχουν για αντίπαλο έναν πολύ γρήγορο επιθετικό. Από το σκάουτινγκ που έχει γίνει στο Ρέντη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, γνωρίζει αυτό το αδύναμο σημείο στην άμυνα του Παναθηναϊκού και εκεί θέλει να "χτυπήσει", χρησιμοποιώντας έναν ταχύ στράικερ, με "έκρηξη" και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, όπως είναι ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος με τις ντρίμπλες του και εκμεταλλευόμενος την γρηγοράδα του, μπορεί να "ξεχαρβαλώσει" και να εκθέσει τους σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού.

Ο Βέλγος στράικερ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και κάνει ό,τι ακριβώς του ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην επίθεση, όπως το να κινείται παράλληλα τόσο στην κορυφή, όσο και στα άκρα. Παράλληλα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, πιέζει ψηλά στην επίθεση τους στόπερ του "τριφυλλιού", κυνηγώντας τις φάσεις για να κλέψει την μπάλα, ώστε να πιάσει απροετοίμαστη την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει το γκολ το Σάββατο (30/10) στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πιστεύει πως ο Κέβιν Μιραλάς θα βρει τον τρόπο είτε να σκοράρει, είτε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι ερυθρόλευκοι να βρουν δίχτυα.
 http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons