OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει...

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...Εχουν ακουστεί πολλά όλες αυτές τις ημέρες και άλλα τόσα γράφτηκαν για το ντέρμπι Παναθηναικού-Ολυμπιακού. Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με κείνους που λένε ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει σαν φαβορί στο ματς.
Ο Ολυμπιακός ΕΙΝΑΙ το φαβορί. Αυτό είναι το σωστό και όχι με το "ΣΑΝ' μπροστά. Με αυτή τη λογική πρέπει να πάει η ομάδα στο παιχνίδι. Να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό και να κλείσει στόματα.

Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης. Παίζει στο ΟΑΚΑ κόντρα σε μια ομάδα που το μόνο που έχει είναι να μιλάει και να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Η ισοπαλία δεν είναι αποδεκτή σε τέτοια παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ώς τώρα ότι είναι τουλάχιστον μία κλάση ανώτερος του περσινού πρωταθλητή. Οπως του το είχε δείξει και πέρσι δυο φορές, έτσι πρέπει να κάνει και τώρα.

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για τον Ολυμπιακό. Αυτό το παιχνίδι ήθελε από την έναρξη για να δώσει την απάντησή του. Δεν υπάρχουν ούτε φοβίες ούτε ηττοπάθειες. Αυτά είναι πράγματα και κουσούρια που τα έχουν οι άλλοι. ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη στιγμή και δεν πρέπει να πάει χαμένη η ευκαιρία που δίδεται. Με αυτή τη λογική να δουλέψει τις επόμενες ώρες ο Βαλβέρδε και το επιτελείο του και δεν πρόκειται να βγει χαμένο.
http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons