OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κρίμα για τον Ιμπαγάσα...

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Αν δεν ήταν ο Τάσος Κάκος να του κλέψει στο β' ημίχρονο τον τίτλο του ΜVP, σήμερα όλοι θα μίλαγαν για τον θαυματουργό μέσο. Ο 34χρονος από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά είχε υποσχεθεί ένα γκολ εναντίον του ΠΑΟ. Στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, ωστόσο έκανε όλα τα άλλα... έτρεχε ασταμάτητα μέχρι το τέλος, μάρκαρε τους αντιπάλους με δύναμη και οργάνωνε μαεστρικά, ειδικά στο α' μέρος τον Θρύλο. Σε πολλές φάσεις πάλευε με δύο και τρεις αντιπάλους, δίχως μάλιστα να έχει κάποιο πρόβλημα.
Ήταν ο παίκτης ορχήστρα των ερυθρολεύκων και μαζί με τον "δαίμονα" Κέβιν Μιραλάς, έκαναν άνω κάτω τους ταλαίπωρους παίκτες των πρασίνων, οι οποίοι ζητούσαν από τον πάγκο, χάπια για τη... ναυτία.

Γιατί να τον βγάλει;

Οι προπονητές της εξέδρας, μετά το τέλος του ματς δεν παρέλειψαν να ρίξουν τα... βέλη τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ένας από τους λόγους που επιτέθηκαν στον Βάσκο είναι γιατί δεν έριξε στον αγώνα τον Ουρτάδο. Ουδείς, όμως, μας είπε, ποιον θα έπρεπε να αλλάξει ο 46χρονος για να βάλει τον Καταλανό μέσο. Μάλλον τον κανένα... Ο Ουρτάδο ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ήταν ανέτοιμος είχε μπροστά του έναν σούπερ Ιμπαγάσα και έναν πολύ καλό Ντουντού. Το προφανές θα ήταν να βγάλει τον Αργενινό, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν βάσει της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον παράλογο.

Ο Βαλβέρδε, πολύ σωστά έπραξε, λοιπίν και άφησε μέσα τον Αργεντινό στο δεύτερο ημίχρονο από την στιγμή που ήταν σε μεγάλη βραδιά και οι παίκτες του ΠΑΟ έδειχναν να ανήμποροι να τον αντιμετωπίσουν.


http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons