OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πρώτα το «4 στα 4»...

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκίνησε. Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες επέστρεψαν στο Ρέντη και στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικός.

Εφόσον, βέβαια, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει μόνο ντέρμπι δεν θα είναι η σαββατιάτικη κόντρα με την ομάδα του Αδαμίδη και του Δημητριάδη, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να προετοιμαστούν και να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα. Πριν το μεγάλο ματς με την Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα. Αυτό περιμένει από την ομάδα ο κόσμος της κι αυτό θα ζητήσει από τους παίκτες του και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Για την ενδεκάδα είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μοδέστο είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μακούν ίσως παίξει για πρώτη φορά βασικός το Σάββατο, καλύπτοντας την απουσία του Φέισα στην μεσαία γραμμή. Το ερώτημα που δημιουργείται, όμως, είναι αν ο Καμερουνέζος παίξει μαζί με τον Ιμπαγάσα ή αν ο Βαλβέρδε αφήσει τον Αριέλ στον πάγκο, ώτε να τον έχει πιο φρέσκο για το ματς με την Ντόρτμουντ. Δεν είναι απίθανο να παίξουν και οι δύο (με τον Ορμπάιθ κλασικό κόφτη λίγο πιο πίσω τους), αλλά ο Βαλβέρδε το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται…

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε που θα καταλήξει ο Ερνέστο, ο οποίος, πάντως, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές επιλογές κι ας έχασε μεσοβδόμαδα τον Τοροσίδη και τον Φέισα. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στα ερυθρόλευκα ο  Ζαραδούκας, ο Μόνχε έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοιμοπόλεμοι για το ματς με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι και ο Φετφατζίδης με τον Μανιάτη. Για αντιπάλους όπως η ΑΕΚ συν τους λοιπούς φτωχούς συγγενείς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ γεμάτος ο Ολυμπιακός κι αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη το Σάββατο.     

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons