OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αναπληρωματικοί???

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Βασίλη Τοροσίδη, του Λιούμπομιρ Φέισα και κατ’ επέκταση του Ολυμπιακού. Σίγουρα είναι απώλειες, σίγουρα τα κενά τους είναι σημαντικά (μιλάμε για τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες στο Λονδίνο), αλλά στο λιμάνι δεν πρέπει να τα βάψουν και μαύρα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την τύχη ειδικά στις θέσεις αυτές, να έχει πολλαπλές επιλογές. Δεν θα παίξει ο Τοροσίδης, υπάρχει ο Μοδέστο, αλλά και ο Μανιάτης που προέρχεται από τραυματισμό. Δεν θα παίξει ο Φέισα, υπάρχει ο Μακούν. Και δε νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι ο Κορσικανός και ο Καμερουνέζος είναι δεύτερες λύσεις, ή παίκτες β’ διαλογής.

Είναι παίκτες -που κατά την άποψή μας – μπορούν κάλλιστα να πάρουν φανέλα βασικού. Ο Μοδέστο άλλωστε, το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς, πήρε την φανέλα στο σπίτι του. Σίγουρα όχι ως δεξί μπακ, αλλά ως αμυντικό χαφ.

Φέτος με την υπεροπλία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή, ο Κορσικανός δεν έχει βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Πιστεύετε όμως ότι δεν μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή που θα του ανατεθεί; Δεν το νομίζουμε…

Πάμε τώρα και στον Μακούν. Την άποψή μας για τον Καμερουνέζο την είχαμε γράψει σε προηγούμενο blog, εδώ στο Thrylos.gr (http://www.thrylos.gr/blogs/blog/post/11423/lene-tin-alitheia/?cid=21). Και από τότε δεν έχει αλλάξει, έστω και αν έχει περάσει καιρός και ο Μακούν έχει αγωνιστεί λίγο.

Πρόκειται για την πιο ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή, για έναν παίκτη με σπουδαία καριέρα που δεν γίνεται να μην πιάσει στο λιμάνι. Είμαστε βέβαιοι για τις δυνατότητές του και θα μας προκαλέσει τεράστια έκπληξη, εάν αυτός ο παικταράς δεν αποδώσει ή δεν καταφέρει να μπει ποτέ στο πνεύμα της ομάδας.

Όταν αποκτήθηκε, όλοι λέγαμε και το δικό μου το σινάφι έγραφε, ότι από αυτόν θα ξεκινούσε η ενδεκάδα. Μέχρι στιγμής από αυτόν ξεκινά ο πάγκος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του. Και ποντάρω πάνω του. Ποντάρω σε καλές εμφανίσεις, ποντάρω στο να δείξει στο χορτάρι τον παίκτη που όλοι μας θέλαμε να αποκτηθεί.

Μιλήσαμε πριν για το ρόστερ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Για την Ελλάδα είναι σούπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ατέλειες, τις οποίες θα αναλύσουμε αρκετά σε μελλοντική μας επικοινωνία από αυτή εδώ τη γωνιά.

Απλά τώρα προέχουν τα ματς με την ΑΕΚ και τη Ντόρτμουντ και δεν χρειάζεται… υψηλή κριτική.



Ηρακλής Αντύπας
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons