OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Θα πάνε και οι 28 «ετοιμοπόλεμοι» στην Ολλανδία...

Εκτός του ταξιδιού για το Ερμελο έμεινε μόνο ο Φουστέρ, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία γιατί γεννάει η σύζυγός του...

 Μαύρες λίστες στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν. Αυτό δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης νωρίτερα και φυσικά επιβεβαιώθηκε. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τελικά συμπεριέλαβε στην αποστολή 28 παίκτες, όλους όσοι ήταν και στην Πορτογαλία συν τους τραυματίες. Δεν «κόπηκε» κανένας από αυτούς που πολλοί πίστευαν ότι θα μείνουν στην Αθήνα και ο μοναδικός παίκτης που δεν θα κάνει τελικά το ταξίδι στην Ολλανδία είναι ο Φουστέρ, ο οποίος από τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία αντιμετώπιζε το πρόβλημα με τη θλάση. Πάντως, δεν είναι αυτός ο λόγος της απουσίας. Ο Φουστέρ δεν πάει Ολλανδία, αφού βρίσκεται στην Ισπανία γιατί γεννάει η γυναίκα του...

Το δελτίο Τύπου στο σχετικό με την αποστολή κομμάτι ανέφερε τα εξής:

«Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο Έρμελο της Ολλανδίας. Την αποστολή απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί, στις 10:40 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Ντίσελντορφ. Από εκεί θα μεταβεί στο Έρμελο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons