OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Γιατί τους πήρε... όλους στην Ολλανδία...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως αποδείχθηκε με την ανακοίνωση της αποστολής για την Ολλανδία θέλει να δώσει μία τελευταία ευκαιρία σε παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχουν δείξει όλα όσα θα ήθελε. 

 Το... κόψιμο παικτών στον Ολυμπιακό είναι κάτι το αναπόφευκτο και αργά ή γρήγορα θα γίνουν. Γιατί λοιπόν ο Ζαρντίμ που θέλει να δουλέψει με ρόστερ 25 παικτών αποφάσισε να πάρει 28 παίκτες στην Ολλανδία;

Διότι πολύ απλά έκρινε σωστό να δώσει μία ακόμα ευκαιρία σε παίκτες που έχουν πέσει στην... ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει να διαπιστώσει έστω και τώρα πόσο χρήσιμοι ή όχι μπορούν να του φανούν.

Οι υποψήφιοι προς... αποχώρηση είναι οι: Ντιελνά, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Καραγκούνης, 
Σουμπίνιο, Ντιόγο και Λυκογιάννης. Εξ αυτών οι Καραγκούνης και Λυκογιάννης προορίζονται για την ομάδα Νέων και οι υπόλοιποι εφόσον δεν πείσουν ούτε τώρα στον τεχνικό των Πειραιωτών θα δοθούν δανεικοί.

Εκτός των άλλων ο Ζαρντίμ έστειλε και το δικό του... sms προς την διοίκηση. «Θέλω να δω ξανά ορισμένα πράγματα ως προς το υλικό και μετά να πάρω την τελική μου απόφαση», είπε ανάμεσα στ' άλλα σε Βρέντζο και Κοβάσεβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή του Ολυμπιακού για την Ολλανδία όπου πέραν του φιλικού με την Βίλεμ θα γίνουν και κάποιες προπονήσεις αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης και Γκρέκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons