OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τα πήγαμε αρκετά καλά...

Ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του μετά την λήξη της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Αλάνια Βλαντικαφκάς επί αυστριακού εδάφους, έμεινε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του στην αρχή ης αναμέτρησης, εμφάνισαν σημάδια κόπωσης, ενώ δήλωσε επίσης ότι η ένταση που είχαν οι Πειραιώτες, ήταν αρκετά καλή.

Τέλος, έκανε μια μικρή αποτίμηση της μέχρι στιγμής προετοιμασίας που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι νταμπλούχοι Ελλάδας και ανέφερε ότι έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για όλους τους παίκτες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Είχαμε δυσκολίες στην αρχή γιατί ήμασταν κουρασμένοι, καθώς είναι το δεύτερό μας παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε αρκετά καλά και είμαι ευχαριστημένος. Ήταν καλή η ένταση των παικτών, αλλά θέλαμε περισσότερη ηρεμία.

Η μέχρι στιγμής αποτίμησή του από την προετοιμασία: «Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν για να γνωρίσουμε καλύτερα την ομάδα, ήταν παίκτες που είχαν παίξει σε άλλες ομάδες και είχαν αδικηθεί, έχω μια εικόνα και έχω κάνει μια πρώτη κρίση».

Για τα φιλικά στην Πορτογαλία: «Τα φιλικά που ακολουθούν στην Πορτογαλία είναι σημαντικά, καθώς έχουμε και τους διεθνείς παίκτες και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε για να βρούμε ρυθμό ως ομάδα. Θα δούμε σε πιο επίπεδο είμαστε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons