OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Υπό καθεστώς κρίσης...

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έξι από τους παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά της Πορτογαλίας θα «τσεκαριστούν» από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον τους.

Η χάραξη του μεταγραφικού σχδιασμού, όπως επίσης και του ρόστερ, που θα κληθεί να διατηρήσει τα περυσινά κετκημένα του Ολυμπιακού θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό από τα φιλικά που θα δώσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας επί πορτογαλικού εδάφους με Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με την έναρξη της θερινής προετοιμασίας ξεκαθάρισ εότι θέλει να δουλέψει το πολύ με 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν όλες τις προϋποθέσεις να διεκδικήσουν ανά πάσα στιγμή φανέλα βασικού και να βοηθήσουν στον καλύτερο δυνατό συναγωνισμό με άμεσα κερδισμένη την ομάδα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος προπονητής σε αυτά τα φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» τη προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά τις «εκκαθαρίσεις». Με βάση όλες τις ενδείξεις έξι είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκοντια υπό καθεστώς κρίσης.

Ο λόγος για τους Ντιελνά, Καραγκούνη, Τάτο και Σουμπίνιο ενώ στην σχετική λίστα των υπό κρίση παικτών (σ.σ. από εκείνους που θα είναι στην αποστολή για το τουρνουά του Αλγκάβρε) είναι και οι Ποτουρίδης, Λυκογιάννης με τον δεύτερο πάντως ουσιαστικά να καλύπτει το κενό του Ζαραδούκα που έμεινε πίσω για να κάνει το πρόγραμμά του.

Σε πιο δύσκολη θέση είναι πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ντιελνά, Τάτος και Σουμπίνιο που δεν έχουν παρουσιάσει όσα τουλάχιστον θα περίμενε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Φυσικά, στο χέρι τους είναι να αποδείξουν ότι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και να παραμείνουν στον Ολυμπιακό...

Σε ό,τι αφορά τον Καραγκούνη,  πρόκειται για παίκτη που προορίζεται για την ομάδα Νέων ενώ ο Λυκογιάννης δύσκολα θα βρει θέση στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού και ας είναι ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος παίκτης. Εκτός των άλλων υπάρχει και ο Ποτουρίδης, ένας παίκτης της... οπισθοφυλακής, ο οποίος τελεί υπό καθεστώς δανεισμού, ειδικά σε περίπτωση κατά τη οποία οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινηθού για την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons