OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Κρατάει Λυκογιάννη, Διαμαντάκο...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος αρέσκεται στο να δουλεύει με νέους, πιστεύει στο ταλέντο των Μπάμπη Λυκογιάννη και Δημήτρη Διαμαντάκου και γι’ αυτό θα τους κρατήσει φέτος στου Ρέντη για να πάρουν ευκαιρίες!

Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του Θρύλου, τους Μπάμπη Λυκογιάννη και Δημήτρη Διαμαντάκο, ωστόσο φαίνεται πως η νέα σεζόν θα τους βρει και πάλι στου Ρέντη.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του ο «Πρωταθλητής», ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους έχει παρακολουθήσει με την Εθνική Νέων και θεωρεί ότι είναι δύο παίκτες που αμφότεροι αξίζουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Για τον λόγο αυτό θα τους κρατήσει φέτος στην ομάδα προκειμένου να πάρουν σταδιακά τις ευκαιρίες τους. Σταδιακά αναμένεται να τους δούμε σε κάποιες αποστολές με στόχο φυσικά να αρχίσουν και αυτοί να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα θα στελεχώσουν κατά κύριο λόγο την ομάδα των Νέων, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Νext Gen Series, ενώ θα ανήκουν στο γκρουπ των «μικρών» που θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons